Hjem Rejseliv April 2020 – Et tilbageblik og de mest populære sider

April 2020 – Et tilbageblik og de mest populære sider

Et tilbageblik på sidste måned + de mest besøgte sider lige nu

Hvor skal jeg dog starte. Sorte april. En måned så trist og dyster. Heldigvis har vejret været dejligt med masser af sol – trods alt opløftende i denne så svære tid. Rejsebranchen er lige så stendød som verdens lufthavne. Tusinder har mistet deres job og virksomheder lukker og slukker. Kommer vi overhovedet ud at rejse i år? Og hvad med næste år?

Rejser er mit liv – desværre må jeg lige nu finde på noget andet at lave. Hjemmesiden bliver gennemgået, finpudset og opdateret, men hvad med alle de spændende oplevelser? Dem vil jeg prøve at finde herhjemme, og i takt med at Danmark åbner op igen, må jeg udforske vores eget lille land. Jeg har en række ture i tankerne, men arbejder selvfølgelig også videre med indlæg fra mine sidste rejser.

I april er det blevet til syv nye indlæg. De fleste af dem handler om hvad du kan foretage dig derhjemme og alligevel få en snert af rejselivet – se bare med her:

Rejselyst – hvad nu?
Hoteller i Bangkok – her har jeg boet
Fribytteren og Drømmenes Kaptajn
Her skal du rejse hen i maj
Sjovt, lærerigt og inspirerende – 8 rejserelaterede forslag til din hjemmetid
Tag på opdagelse tæt på dit hjem – det gjorde jeg
Gå på opdagelse i Phuket By

I den kommende tid, alt efter hvordan verden ser ud, vil jeg som nævnt tage på eventyr i Danmark, men kommer der den mindste mulighed for at rejse udenlands, så er jeg klar. helt klar!

Chichén Itza i Mexico – absolut et besøg værd

Toplisten – de mest populære sider lige nu

Indlæg

1. Chichén Itza og historien om mayaerne
2. De bedste steder på UNESCOs verdensarvliste
3. Gå på opdagelse i Phuket By
4. Steetfood i Asien – tre lækre opskrifter
5. 11 fantastiske strande i Thailand
6. Besøg ved Den Kinesiske Mur
7. Rundrejse i Asien – 11 steder du SKAL besøge
8. Koh Kood – det thailandske tropeparadis
9. Vanvittige Varanasi – hinduernes hellige by
10. Tre byer ved den franske middelhavskyst

Rejseguides

1. Koh Chang Rejseguide
2. Krabi Rejseguide
3. Hua Hin Rejseguide
4. Bangkok Rejseguide
5. Koh Samet Rejseguide

Dejlige Koh Chang

Gode rejseråd

Sådan finder du billige flybilletter

Min guide til, hvordan du finder de bedste og billigste flybilletter til din rejse og hvor du skal booke dem. Læs mere i indlægget Sådan finder du billige flybilletter.

Find det rigtige hotel

Find det rigtige hotel til din rejse og læs mere om, hvor og hvordan du booker det billigst muligt. Læs mere i indlægget Sådan booker du billige hoteller.

Backpacker eller flashpacker

Tips og gode råd til dig, der skal rejse i Asien i længere tid. Læs om økonomi, sundhed og meget meget mere i indlægget Backpacking i Thailand og Sydøstasien.

Book entré i forvejen

Ved mange af verdens mest besøgte seværdigheder er det et must at købe entrébillet på forhånd for på den måde at springe køen over. Den slags billetter kan du købe flere steder – se mere i indlægget Få den perfekte ferie – book entré og udflugter i forvejen.

Sundhed på rejsen

Vaccination til rejsen, tips dit rejseapotek og generelle råd til sundhed og hygiejne, når du er afsted. Læs mere i indlægget Sundhed på rejsen- få gode råd her.

Rejseguides og rejsebeskrivelser

Er du selv ude efter inspiration til din næste rejse, så kan du finde omfattende og gratis rejseguides med information om bl.a. seværdigheder, transport, områder, restauranter og de bedste hoteller følgende steder:

Krabi, Bangkok, Phuket, Hua Hin, Koh Chang, Koh Samui, Koh Samet og Koh Phi Phi i Thailand og Nha Trang og Phan Thiet i Vietnam.

Du kan også finde Kombinerede rejsebeskrivelser og guides til Koh Lanta, Chiang Mai, Koh Lipe, Koh Mook, Chiang Rai, Koh Jum, Pai, Phu Quoc, Hanoi, Ho Chi Minh City, Hoi An, Langkawi, George Town (Penang), Kuala Lumpur, Luang Prabang, Ubud, Gili Trawangan, Kathmandu, Kraków.

Strandliv på Gili Trawangan

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her