Hjem Rejseliv Juli 2020 – Et tilbageblik og de mest populære sider

Juli 2020 – Et tilbageblik og de mest populære sider

Et tilbageblik på sidste måned + de mest besøgte sider lige nu

Så kom der gang i rejselysten igen. Det er tydeligt, at mange har ventet på at kunne tage udenlands igen, men mon ikke det mildest talt elendige danske sommervejr også har spillet en rolle.

Sidst i juli var det dog som om, at coronavirus flere steder blussede op igen. Rejsevejledningen til Bulgarien skiftede fra gul til orange, og i Spanien meldte man om en stigning i antal smittede med Covid-19. I hvert fald nogle steder – jeg læste, at mens man i Barcelona opfordrede folk til at blive hjemme, så stod turister to timer i kø for at komme på stranden i Benidorm.

Jeg læste også en spritny undersøgelse fra hotels.com om rejsetrends lige nu. Sundhed og hygiejne er ikke overraskende blevet supervigtigt for de rejsende, der i stigende grad vil nedprioritere natteliv, storbyferier og overbefolkede steder. Til gengæld vil mindre kendte rejsemål og attraktioner komme i søgelyset, hvis man skal tro undersøgelsen.

Som jeg skrev i sidste måned, så er jeg i gang med at planlægge et par mindre rejser. Jeg har først fået mulighed for at tage afsted her i august, så nu håber jeg bare, at verden ikke lukker ned igen!

I juli er det blevet til 6 nye indlæg:

6 øde øer i Thailand
Seværdigheder langs Canal du Midi
Nationalpark Kongernes Nordsjælland – 9 spændende steder
Oplevelser i Roskilde
Her skal du rejse hen i august
9 steder i Thailand du ikke møder din nabo

Roskilde Palæ med domkirken i baggrunden – fra indlægget Oplevelser i Roskilde

Toplisten – de mest populære sider lige nu

Indlæg

1. Tre gode restauranter i Reykjavik
2. Krákow – Polens hyggeligste by
3. 6 øde øer i Thailand
4. Seværdigheder langs Canal du Midi
5. Fire gode spisesteder i Krákow
6. 9 steder i Thailand du ikke møder din nabo
7. Kerala Backwaters – med risbåd i Sydindien
8. Rundrejse i Asien – 11 steder du SKAL besøge
9. Den Blå Lagune
10. Reykjavik – verdens nordligste hovedstad

Rejseguides

1. Koh Chang Rejseguide
2. Khao Lak Rejseguide
3. Krabi Rejseguide
4. Koh Samui Rejseguide
5. Phuket Rejseguide

Skønne Koh Kood i Thailand – fra indlægget 6 øde øer i Thailand

Gode rejseråd

Sådan finder du billige flybilletter

Min guide til, hvordan du finder de bedste og billigste flybilletter til din rejse og hvor du skal booke dem. Læs mere i indlægget Sådan finder du billige flybilletter.

Find det rigtige hotel

Find det rigtige hotel til din rejse og læs mere om, hvor og hvordan du booker det billigst muligt. Læs mere i indlægget Sådan booker du billige hoteller.

Backpacker eller flashpacker

Tips og gode råd til dig, der skal rejse i Asien i længere tid. Læs om økonomi, sundhed og meget meget mere i indlægget Backpacking i Thailand og Sydøstasien.

Book entré i forvejen

Ved mange af verdens mest besøgte seværdigheder er det et must at købe entrébillet på forhånd for på den måde at springe køen over. Den slags billetter kan du købe flere steder – se mere i indlægget Få den perfekte ferie – book entré og udflugter i forvejen.

Sundhed på rejsen

Vaccination til rejsen, tips dit rejseapotek og generelle råd til sundhed og hygiejne, når du er afsted. Læs mere i indlægget Sundhed på rejsen- få gode råd her.

Rejseguides og rejsebeskrivelser

Er du selv ude efter inspiration til din næste rejse, så kan du finde omfattende og gratis rejseguides med information om bl.a. seværdigheder, transport, områder, restauranter og de bedste hoteller følgende steder:

Krabi, Bangkok, Phuket, Hua Hin, Koh Chang, Koh Samui, Koh Samet og Koh Phi Phi i Thailand og Nha Trang og Phan Thiet i Vietnam.

Du kan også finde Kombinerede rejsebeskrivelser og guides til Koh Lanta, Chiang Mai, Koh Lipe, Koh Mook, Chiang Rai, Koh Jum, Pai, Phu Quoc, Hanoi, Ho Chi Minh City, Hoi An, Langkawi, George Town (Penang), Kuala Lumpur, Luang Prabang, Ubud, Gili Trawangan, Kathmandu, Kraków.

Indlæggene om Krákow er populære i øjeblikket

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her