Hjem Europa De bedste ture og udflugter i London

De bedste ture og udflugter i London

Få forslag til, hvilke ture og udflugter du skal booke i London

London er proppet med spændende seværdigheder. De fleste turister er kun i byen i få dage og med et sammenpresset program i den engelske hovedstad, er det en god idé at forberede sit besøg.

Ved nogle attraktioner som London Eye, O2 Arena, Tower of London, The Shard og Madame Tussauds kan det anbefales at booke billet på forhånd – enten for at springe køen over eller bare sikre sig adgang.

Selv missede jeg gåturen over O2 Arena (Up at The O2) – jeg havde ellers købt billet, men et eller andet rockband havde besluttet at indspille en musikvideo på toppen af arenaen samme dag.

Vil du være endnu mere på forkant, så kan du købe et London Pass eller London Explorer Pass. Begge giver adgang til et antal seværdigheder, hvor man nogle steder tilbyder spring-køen-over billetter. Har du planer om at besøge flere af Londons mest populære attraktioner, så er der gode penge at spare.

Det er ikke bare London, der har spændende seværdigheder – i omegnen, en dagtur væk, kan du opleve endnu mere. F.eks. Bath, Oxford, Cotswold, Stonehenge, Cambridge og Windsor Castle.

Du kan altid leje en bil og udforske London og omegn på egen hånd, men vil du undgå venstrekørsel eller have alt tilrettelagt hjemmefra, så kan du her læse mere om, hvilke ture og udflugter i London du skal booke.

Hertil og ikke længere – min tur på toppen af O2 Arena blev aflyst

1 Bath og Stonehenge

Disse to topseværdigheder syd for London bliver ofte besøgt på samme udflugt. De romerske bade i Bath og fantastiske Stonehenge med de imponerende stenmonumenter er begge på UNESCOs verdensarvliste og hører til blandt de mest populære attraktioner udenfor London.

Den bedste tur

Bath og Stonehenge – med flere end 735 femstjernede anmeldelser er denne tur til Bath og Stonehenge den mest bookede. Med afgang centralt i London oplever I Bath og Stonehenge med mulighed for at besøge Jane Austen Museum.

Alternativt

Bath, Stonehenge og Windsor Castle med afgang fra London
Bath, Stonehenge og Windsor Castle inkl. publunch

2 Harry Potter i Warner Bros. Studios

Træd ind i Harry Potters fantastiske univers på denne tur til Warner Bros Studios. Gå ned ad Diagon Alley, se Dumbledores kontor og besøg platform 9x og den originale Hogwarts Express. Studierne ligger i London-området og er en superpopulær aktivitet – booker du på forhånd er du sikret adgang til Harry Potters univers.

Den bedste tur

Harry Potter Tour – med start og slut ved Victoria Station central i London og entrébillet inkluderet. Denne tur har over 900 femstjernede anmeldelser.

Alternativt

Harry Potter Tour med start og slut i Westminster inkl. entre til Warner Bros. Studio

3 Oxford og Cotswold

To spændende seværdigheder, der med fordel kan kombineres på en udflugt fra London. Den berømte universitetsby og pragtfulde Cotswold ligger også tæt på f.eks. Warwick Castle og Stratford-Upon-Avon – der er med andre ord alle muligheder for at få en indholdsrig dagsudflugt med masser af gode oplevelser.

Den bedste tur

Oxford, Cotswolds, Stratford-Upon-Avon og Warwick Castle – Denne lange dagudflugt med over 700 femstjernede anmeldelser er den bedst ratede. Der er afgang fra Victoria i London og efter en spændende dag slutter turen ved Vauxhall Bridge Road.

Alternativt

Oxford og Cotswold – tur fra London i lille gruppe
Windsor Castle, Stonehenge og Oxford – fleksibel tur med start og slut ved Victoria

Der er masser af spændende oplevelser i London og omegn – her Cambridge

Nyttige links til din rejse til London

Transport

Fra både Billund og København kan du flyve direkte til London. Husk at tjekke hvilken lufthavn dit flyselskab benytter. Søg og sammenlign flybilletter her.

Kom nemt fra lufthavnen til dit hotel med en privat transfer booket hjemmefra eller lej en bil som du kan bruge under dit ophold.

Overnatning

Du kan booke overnatning i form af hotel eller lejlighed på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de billigste priser og det største udvalg.

Husk

Tjek udenrigsministeriet rejsevejledning til Storbritannien inden du tager afsted – den finder du her.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her