Hjem Om gaths-rejseside.dk

Om gaths-rejseside.dk

Som du nok allerede har gættet, så elsker jeg at rejse. Siden 1996 har jeg også skrevet om det. Resultatet er denne rejseside, som efterhånden har vokset sig stor.

Jeg husker tydeligt min første rigtige udlandsrejse, der gik til Costa Brava sammen med min mormor. Året var 1980, og dengang kunne jeg ikke vide, at rejser skulle blive en stor del af mit liv.

Siden rejsen til Costa Brava har jeg besøgt 49 lande på fire kontinenter og har i alt tilbragt mere end fire år i udlandet.

Et af få billeder af mig – jeg står hellere bag kameraet en foran

Sidens indhold

Samtlige rejsemål jeg skriver om på denne side, har jeg besøgt mindst én gang. Nogle steder i Thailand og Vietnam er besøgt adskillige gange for at holde mine rejseguides opdaterede.

Her på siden finder du ingen kopierede tekster fra internettet eller AI-genereret indhold. Jeg har selv været på stedet – følt, smagt, duftet og oplevet. Alt det en robot ikke kan, og som netop gør det at rejse så spændende.

For de fleste er rejser lig med ferie, men sådan er det ikke for mig. Selvfølgelig får jeg tid til at slappe af, når jeg er ude i verden, men der ligger rigtig meget arbejde bag en side som denne. Før rejsen laver jeg en hel del research for at få det store overblik over f.eks. transport, seværdigheder og interessante områder.

Også på rejsen skal der laves research, hvor jeg skriver notater og følger op på det, jeg oplever. Det kunne lyde som om, at mine rejser ligger i faste rammer, men jeg sætter også tid af til at være impulsiv og bare tage ud i det blå. Det er ofte det uforudsete, der giver de bedste rejseoplevelser. På gaths-rejseside.dk kan du bl.a. finde:

Personlige rejseberetninger

Personlige rejseberetninger fra mere end 49 lande. Her finder du masser af inspiration, men også praktisk information om f.eks. transport og overnatning på en lang række rejsemål.

Gratis omfattende rejseguides

Danmarks største gratis rejseguides til populære destinationer i Thailand og Vietnam. Lad dig inspirere eller forbered dig til din næste rejse – læs om bl.a. seværdigheder, overnatning, transport, udflugtsmuligheder samt mad og drikke.

Rejseråd

Tips og gode rejseråd til f.eks. sundhed på rejsen, hvordan du kan spare penge før, under og efter rejsen samt booking af hoteller og flybilletter.

Rejsebudgetter

Mine egne rejsebudgetter med eksempler på, hvor billigt du kan rejse uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Informationer på siden

Selvom jeg gør alt for, at informationerne skal være så korrekte som mulige, så kan tingene hurtigt ændre sig. Derfor må eventuelle priser og åbningstider beskrevet på siderne kun betragtes som vejledende. Det samme gælder de beskrevne ind- og udrejseprocedurer i de forskellige lande, herunder gyldighed af pas og visumkrav.

Hvor skal du hen næste gang?

Et spørgsmål som jeg har fået utallige gange og med mindre næste rejse allerede er booket, så er svaret som regel: Aner det ikke.

Jo jo, selvfølgelig har jeg en bucket list, men det sker, at der lige pludselig dukker noget spændende op eller jeg falder over en rigtig billig flybillet – en mulighed som jeg ikke lader gå til spilde. På min bucket list er bl.a. Sydafrika, den helt store tur i Myanmar, en rundrejse i Peru og mange andre steder.

Faktisk er jeg interesseret i de fleste lande, men som du måske har lagt mærke til, så har Sydøstasien en særlig plads i mit hjerte.

Om du er til smuk natur, lækker mad, fantastiske strande eller enestående kultur, så finder du det her. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme de utrolig venlige mennesker og det lave prisniveau – i Sydøstasien rækker pengene bare lidt længere.

Du kan læse om mine favoritsteder i Thailand og Asien eller få tips og gode råd, hvis du vil rejse på egen hånd i Sydøstasien som backpacker eller flashpacker.

Copyright

Alle tekster og næsten alle billeder på denne side er mine og må IKKE kopieres. Spørg i stedet for at stjæle –  jeg har tidligere leveret materiale til rejsebøgerne Turen Går Til, dagblade, lokal-tv og universiteter.

Sponsorerede artikler

Jeg udgiver kun eget materiale og bringer derfor ikke sponsorerede artikler.

Presseture

Min rejseside har i årevis performet rigtig godt og kommer ud til mange brugere. Derfor bliver jeg af og til inviteret med på presseture, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men det påvirker ikke mine artikler eller mit syn på det, jeg ser og oplever.

Øvrigt

Du kan læse mere om cookie- og privatlivspolitik her.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig:
Mail: webmaster@gaths-rejseside.dk
Telefon: +45 2089 4585

Du kan også besøge mine andre hjemmesider thailandrundt.dk, solstrandsommer.dk  og Mit Halsnæs.