Hjem Rejseliv Her skal du rejse hen i februar

Her skal du rejse hen i februar

Få forslag og inspiration til, hvor du skal rejse hen i februar

Den sidste vintermåned kan være hård at komme igennem. Det har været en mørk tid og med tanke på, at marts de senere år har været ret kold, så er februar sådan en måned, hvor man bare ønsker sig til varmere himmelstrøg.

Skolernes vinterferie ligger i februar, men jeg plejer at vente med at rejse til marts, hvor det ofte er billigere.

Til gengæld har du i februar et kæmpe udvalg af rejsemål, hvor vejret er godt. Det gælder især i Sydøstasien, hvor jeg har valgt fem skønne rejsemål ud.

Uanset om du er til paradisstrande, lækker mad, smuk natur eller kultur og historie, så er der et rejsemål til dig.

1  Koh Lipe – Thailand

Paradiset i det sydligste Thailand er selvfølgelig på min liste over steder du SKAL besøge i Asien. Her handler det udelukkende om badeferie på de lækreste bountystrande. I februar ligger temperaturen på 30-32 °C, og der falder blot 45 mm regn.

Højdepunkter

Slap af på øens fantastiske strande • Tag på dykke- eller snorkeludflugt i øhavet • Snup en øl eller drinks på en af strandbarerne • Se den smukke solnedgang fra Sunset Beach •

Læs mere om Koh Lipe

Koh Lipe – paradis fundet
På snorkeltur fra Koh Lipe – paradisøer og farverige fisk

Praktisk information

Turen til Koh Lipe kan være lang, men er det hele værd. Flyv via Bangkok til Hat Yai eller tag båden fra Langkawi i Malaysia. Book fly her og book hotel på Koh Lipe her.

Vil du have rejsen arrangeret hjemmefra, så klik ind på min side thailandrundt.dk, hvor du kan få et gratis og uforpligtende rejseforslag til Thailand. Har du brug for transport i Thailand, så kan du få et tilbud fra et dansk rejsebureau her.

2  Sri Lanka

Sri Lanka er næsten et minikontinent med flere klimazoner og et meget forskelligartet landskab øen rundt. Her finder du bl.a. jungle, skønne strande og kølige bjergområder. Sri Lanka har rigtig meget at byde på og februar er et perfekt tidspunkt at besøge landet. Her er det solsikkert med temperaturer på 30-32 °C.

Højdepunkter

Lær mere om Sri Lankas historie i Polonnaruna og Anuradhapura. • Bestig den ikoniske løveklippe i Sigiriya • Kør med den legendariske jernbane fra Nuwara Eliya til Ella • Slap af på øde palmeomkransede strande • Spot leoparder og elefanter i nationalparkerne

Læs mere om Sri Lanka

Kultur og natur i det centrale Sri Lanka
Kandy – Sri Lankas kulturelle hovedstad
Fra Nuwara Eliya til charmerende Ella
Safari i Yala Nationalpark

Unawatuna – ubekymret strandliv på Sri Lanka

Praktisk information

Sri Lankas største internationale lufthavn ligger lige nord for hovedstaden Colombo. Du kan flyve med ét stop fra Danmark med f.eks. Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines.

Langt de fleste danskere, der besøger Sri Lanka har booket en rundrejse på forhånd. Det kan jeg hjælpe med – klik ind på min side thailandrundt.dk, hvor du kan få lavet din personlige skræddersyede rejse til Sri Lanka med fly, transport og hoteller inkluderet.

3  Ho Chi Minh City – Vietnam

Vietnams største by byder på lækker mad, masser af historie og et spændende indblik i en hurtigtvoksende metropol, der på én gang er autentisk og moderne.

Det gamle Saigon er imødekommende og sprudler af liv. Både i byen og i omegnen finder du interessante seværdigheder, og ét besøg i Ho Chi Minh City er sjældent nok. I februar ligger temperaturen på 30-32 °C, og der falder ca. 10 mm regn.

Højdepunkter

Besøg det store Ben Thanh-marked centralt i byen • Bliv klogere på Vietnamkrigen på Museet for Krigsforbrydelser • Kig indenfor i de kinesiske templer i bydelen Cholon • Spis lækker og billig mad • Få en rundvisning i Genforeningspaladset • Kør nordpå for at opleve Cu Chi-tunnelerne og Cao Dai-religionen • Snup et par dage ved det livlige Mekongdelta

Læs mere om Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City – gensyn med det gamle Saigon
Gratis oplevelser i Ho Chi Minh City

Cu Chi-tunnelerne – krigshistorie i Sydvietnam

Cao Dao-religionen i det sydlige Vietnam

Praktisk information

Du kan flyve til Ho Chi Minh City med ét stop fra Danmark via Doha (Qatar Airways), Dubai (Emirates) og Bangkok (Thai Airways).

Det er billigt at bo på hotel i Vietnam – det kan du booke her. Søger du transport i Vietnam, så kan du få tilbud fra et dansk rejsebureau her. Du kan også kligge ind på min side thailandrundt.dk, hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse til Vietnam.

4  Langkawi – Malaysia

Helt mod nord i Malaysia ligger øen Langkawi, der er et populært rejsemål for både lokale og udenlandske turister. Langkawi har tæt jungle, fine strande og mange muligheder for aktiviteter for børnefamilierne. I februar kan du forvente 31-33 °C, og der falder ca. 50 mm regn.

Højdepunkter

Besøg Panorama Langkawi og gå på den ikoniske Sky Bridge • Tag en bådtur i øhavet til småøer og paradisstrande • Oplev den smukke natur i geoparken Kilim • Hæng ud på en af øens mange strandbarer

Læs mere om Langkawi

Langkawi – Malaysias populære ferieø

Praktisk information

Langkawi kan nås med fly fra Kuala Lumpur. Du kan også sejle dertil fra både Penang og den thailandske ø Koh Lipe.

Husk, at du her på siden kan få tilbud på transport i både Malaysia og Thailand fra et dansk rejsebureau – se mere her. Ønsker du en skræddersyet rejse til Malaysia med fly, hotel og transport inkluderet, så se mere på min side thailandrundt.dk.

5  Chiang Mai – Thailand

Februar er et rigtig godt tidspunkt at besøge Chiang Mai i Nordthailand. Ikke nok med at det er meget solsikkert, så kan du også deltage i den farverige blomsterfestival og være med til at fejre det kinesiske nytår. Temperaturen ligger på ca. 30 °C, og der falder ca. 10 mm regn.

Højdepunkter

Se den gamle bydels smukke templer • Shop-amok på det gigantiske søndagsmarked • Tag op på tempelbjerget til Wat Doi Suthep • Se munkene samle almisser om morgenen • Smag på Nordthailands mad på en food tour • Besøg Thailands højeste bjerg Doi Inthanon

Læs mere om Chiang Mai

Charmerende Chiang Mai
Doi Inthanon – på tur til Thailand højeste bjerg
5 gode spisesteder og lidt om mad i Nordthailand
Trekking i Nordthailand – på besøg hos bjergstammerne

De bedste oplevelser i Nordthailand

Praktisk information

Du kan flyve med ét stop fra Danmark til Chiang Mai med Thai Airways og Qatar Airways. Byen har mange rigtig gode hoteller, og det er et sted, du får rigtig neget for pengene. Se f.eks. My Chiang Boutique Lodge og Le Naview Phrasingh som jeg kan anbefale.

Har du brug for transport i Thailand, så kan du få et tilbud fra et dansk rejsebureau her. Du kan også få et gratis og uforpligtende rejseforslag til Thailand på min side thailandrundt.dk.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her