Hjem Tyskland Klassik Altstadt Hotel – bo godt i Lübeck

Klassik Altstadt Hotel – bo godt i Lübeck

Hotellet ligger centralt og har god service

Da jeg besøgte Lübeck boede jeg på Klassik Altstadt Hotel. Som navnet antyder, så ligger hotellet i den gamle bydel, hvor Lübecks spændende seværdigheder ligger på stribe. Der er blot 300 meter til Mariakirken og det samme til shoppinggaden Breite Straße.

Klassik Altstadt Hotel er hyggeligt og indrettet i et af bydelens ældre huse. Jeg føler mig velkommen i samme sekund, jeg træder ind ad døren, hvor den flinke receptionist står klar med nøgler og svar på mine spørgsmål. Både han og det øvrige personale taler glimrende engelsk, hvilket ikke altid er en selvfølge i Tyskland.

Hotellet har flere værelsestyper – fra enkeltværelse til suite. Værelserne er fint indrettede med bl.a. tv, elkedel, mørklægningsgardiner og gratis wifi, der fungerer fint. Sengen er tilpas blød og mere min smag i forhold til de ofte hårde madrasser, som jeg er vant til i Asien.

Fin seng og fint værelse på Klassik Altstadt Hotel

Jeg har morgenmad inkluderet i prisen – den er glimrende og det man kan kalde tysk/kontinental. Normalt består hotellets morgenmaden af en buffet, men i disse coronatider skal den bestilles på forhånd. Udvalget er stort – bl.a. kan jeg vælge brød, ost, pølser, yoghurt og forskellig slags æg.

Jeg bestiller min morgenmad til alle dagene ved ankomst, og det betyder, at det er præcis det samme, der lander på mit bord hver morgen. Fint for mig, men nogle vil måske mene det bliver lidt ensformigt.

Normalt rejser jeg med Connie, men denne gang er jeg på egen hånd. Det er bl.a. derfor jeg vælger Klassik Altstadt Hotel – her kan jeg booke et enkeltværelse til en god pris. Badeværelset er ikke det største, men moderne og med de faciliteter, der

Alt i alt har jeg et rigtig godt ophold på Klassik Altstadt Hotel, som jeg helt sikkert vil anbefale til andre. Det er et mellemklassehotel pænt over gennemsnittet og et godt valg til ferien i Lübeck.

Et lille tv er der også plads til – der er dog kun få internationale kanaler

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her