Hjem Thailand Khao Lak Bayfront Resort – her skal du bo i Khao Lak

Khao Lak Bayfront Resort – her skal du bo i Khao Lak

Khao Lak Bayfront Resort er et rigtig godt hotel, der ligger ud til stranden

Ved Khao Lak på fastlandet nord for Phuket ligger kilometervis af dejlig sandstrand. Her er der masser af muligheder for at booke et hotel, der ligger ud til stranden, men langt de fleste overnatningssteder er store resorts, som ikke helt giver følelsen af at bo beach front.

Der er dog undtagelser. F.eks. det superlækre Moracea, der primært består af bungalows, men som desværre er langt over vores budget. Til gengæld har jeg fået øje på Khao Lak Bayfront Resort, der får topanmeldelser fra tidligere gæster.

Hotellet, der består af bungalows og lave bygninger i to etager, ligger i den sydlige del af Khao Lak, hvor stranden efter min mening er bedst. Khao Lak Bay Front Resort er et mellemklassehotel til en god pris, hvor vi får topservice og kan hver morgen nyde en dejlig morgenmadsbuffet.

Gode værelser og to swimmingpools

Selvom vi booker et standardværelse, der er billigste værelseskategori, så havde vi både tv, safetybox, køleskab, gratis wifi, møbleret terrasse og et stort badeværelse.

Khao Lak Bayfronts bungalows ligger ud til stranden, hvor du også finder en af hotellets to swimmingpools. Den anden pool ligger længere inde på resortet ved deluxeværelserne. Andre faciliteter tæller bl.a. spa, bar, restaurant og børnepool. Det venlige personale sørger gerne for udflugter eller lufthavnstransport.

Hotellet ligger som nævnt i den sydlige del af Khao Lak. Der er ca 1,5 km til centrum, men langs hovedvejen ind til byen ligger en stribe barer og restauranter. Du kan også gå langs stranden ind til centrum. Til den modsatte side er der kun 1 km til Lamru Nationalpark.

Khao Lak Bayfront Resort er et rigtigt godt valg til ferien i Khao Lak. Siden vi havde fornøjelsen af at bo på hotellet er prisen steget lidt, men skal man tro de gode anmeldelser, så er det stadig et sted, hvor du får rigtig meget for pengene.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her