Hjem Nha Trang rejseguide

Nha Trang rejseguide

Nha Trang er det nærmeste man kommer en egentlig badeby i Vietnam. Den lange sandstrand er byens store trækplaster, hvor både lokale og turister daser ved det dybblå hav.

Byen har masser af barer, restauranter og aktiviteter henvendt til turisterne, men Nha Trang er heldigvis stor nok til at have rigeligt med lokalliv, inklusive den vanvittige trafik som Vietnam er så berømt for.

Når man kører på strandvejen og kigger ud på promenaden, stranden og de høje palmer, så kunne Nha Trang i princippet ligge et hvilket som helst sted i verden. Heldigvis ligger byen i Vietnam, hvor turisterne kan glæde sig over spændende attraktioner, lavt prisniveau og ikke mindst en yderst smilende og gæstfri befolkning.

nha trang
Stranden i Nha Trang

Nha Trang er ikke kun sol og strand. Dette område i det centrale Vietnam har bidraget med en vigtig del af landets historie. I sin tid lå Champa-riget her, hvor det lille kongerige fra det 2. til det 15. århundrede opførte imponerende tempelområder og helligdomme.

Under Vietnamkrigen var byen et af flere steder langs kysten, hvor amerikanske soldater tilbragte nogle afslappende dage før de igen tog til fronten. De gamle franske palæer fungerede som hoteller og behandlingssteder, men overalt lå Viet Cong på lur for at få ram på soldaterne.

I dag er der heldigvis mere fredeligt. Nha Trang er en behagelig by, men fremtiden vil nok byde på en stadig stigende strøm af turister – i hvert fald bygges der kraftigt rundt om i byen, især på strandvejen. Velkommen til denne gratis Nha Trang rejseguide.

Gaden Biet Thu midt i turistområdet

Byen – orientering og seværdigheder

Nha Trang har ca. 300.000 indbyggere. Det er en travl by, der primært lever af turisme og fiskeri. Ved første øjekast kan Nha Trang virke stor og voldsom, men alt hvad du har brug for er samlet i turistområdet, hvor stemningen er hyggelig og afslappet.

Turistområdet ligger syd for centrum og består af en håndfuld gader ud til strandvejen. Her ligger adskillige hoteller, spisesteder, tourbureauer og butikker. Om aftenen fyldes gaderne af turister, der er på jagt efter en god restaurant eller bar, hvor du kan nyde en drink og måske møde nye mennesker.

Skal man tro de mange byggeprojekter, der er i gang på strandvejen, så er Nha Trang i rivende udvikling som turistby.

Desværre har man tilladt byggeriet af flere meget høje hoteller. Alligevel må der være nogen med indflydelse, som har tænkt sig om; Her er etableret brede fortove og opsat skraldespande – lidt af et særsyn i Vietnam.

Vil du se noget andet end turistområdet, så tag en tur op til de lokale bydele, hvor du pludselig står i en helt anden verden tæt på vietnamesernes hverdag. Mellem de to broer, der går over Cai-floden, ligger et lille fiskersamfund, hvor husene står på pæle i flodmundingen og fiskerne lander deres fangst på bredden – bl.a. haj, tun og sværdfisk.

Nha Trangs strand er glimrende. Både sand og vand er indbydende – bliver det for varmt kan du dase under en af de mange høje palmer. Der er ofte store bølger ved stranden, der er bedst om formiddagen. Senere blæser det op – , ikke ideelt for badning, men til gengæld bliver det udholdeligt at ligge i solen.

Langs stranden findes flere beachclubs, hvor du kan leje solstole og købe mad og drikke i den tilhørende bar. Mest kendt er Sailing Club, der også arrangerer beachparties. Et par hundrede meter derfra ligger Louisiane Brewhouse, som på trods af navnet er en flot beachclub, der også har en skøn swimmingpool.

Stranden er naturligt nok mest besøgt ved turistområdet, men det er ikke kun solhungrende udlændinge, der boltrer sig her – de lokale benytter stranden til små sammenkomster og gåture på den lange promenade.

Hovedindgangen til Dam Markedet

Dam Markedet

Nha Trangs hovedmarked ligger midt i den lokale bydel lige syd for floden. Det er et herligt sted med livlig handel og masser af atmosfære. Markedet ligger i og omkring en mindre rund hal, det henvender sig både til turister og lokale.

Førstnævnte kan købe t-shirt, sko, tasker og souvenirs, mens de lokale shopper kød, frugt, tørret fisk og meget meget mere. Det lader til at man kan få alt her, og man kan undre sig over, om der virkelig er kunder til de millioner af varer. Det er nemt at fare vild på markedet, hvor det anbefales at passe godt på sine ejendele.

Nha Trang Katedralen

Ca. 400 meter nord for turistområdet, lige ved det store kunstværk på strandpromenaden, kan man svinge op ad gaden Le Thanh Ton. Efter ca. 600 meter kommer en stor rundkørsel, hvor du vil se byens katedral på venstre side.

Den er bygget mellem 1928 og 1933 i gotisk stil og er faktisk imponerende flot med langt flere detaljer end Notre Dame Katedralen i Ho Chi Minh City. Der er indgang bagved katedralen, der har lukket mellem klokken 13.00 og 14.00.

nha trang
Katedralen i Nha Trang

Long Son Pagoden og Den Store Buddha

Går du fra katedralen videre ud ad gaden Thai Nguyen, forbi jernbanestationen, vil du snart have Long Son-pagoden på din højre side. Pagoden blev bygget sidst i 1800-tallet og lå oprindelig et helt andet sted, men ved en af pagodens mange genopbygninger blev den placeret hvor den ligger i dag.

Long Son-pagoden er ikke så meget anderledes end andre pagoder – dog skal man bemærke de fire drager på taget og den store buddhastatue indenfor, der efter sigende vejer et godt stykke over et halvt ton.

Går du højre om pagoden, kan du tage trappen op til den store 14 meter høje hvide buddha, der skuer ud over byen. Buddhaen blev bygget som led i buddhistmunkenes tiltagende protester mod præsident Diems brutale styre i Sydvietnam.

Rundt om buddhaen har stået buster af syv munke, der ofrede deres liv for et retfærdigt styre. Under vores besøg var de dog fjernet. Det er muligt at gå ind i den store buddha, der fungerer som en slags helligdom. Som andre lignende steder i Vietnam er luften tyk af røgelse.

Den store Buddha

Po Nagar Cham-tårne

Cham-tårnene Po Nagar er Nha Trangs største attraktion. Området, der ligger umiddelbart nord for Cia-floden, var engang 500 m² stort, i dag er de fire tilbageværende tårne klemt inden midt i byen med trafik til alle sider.

Champa-riget, som du kan læse meget mere om længere nede på siden, kontrollerede det centrale Vietnam fra det 2. til det 15. århundrede. Befolkningen havde via omfattende handel kontakt med mange forskellige folkeslag, de importerede indisk kultur og dyrkede hinduistiske guder.

Po Nagar har som nævnt været væsentlig større end det lille område man kan se i dag, oprindelig var der opført syv tårne bygget mellem det 7. og 12. århundrede. Lige efter indgangen vil man se en række søjler der fungerede som meditationshal. Besøgende gik gennem her inden de kom op på det lille plateau hvor de fire tilbageværende tårne står.

Med ryggen mod meditationshallen har du helt til højre det man kalder det nordlige tårn, det er klart Po Nagars hovedattraktion, med sin højde på 28 meter er tårnet et af de højeste Cham-tårne man har fundet.

Tidligere lå et trætempel på stedet, men det blev brændt ned og erstattet af det murstenstårn, der står i dag. Dengang var det det eneste tårn af sin slags, og det er værd at bemærke, at der ikke er brugt mørtel mellem murstenene.

Nordtårnet er viet til gudinden Uma, en statue af hende kan ses inde i tårnet. Husk at tage skoene af og ha’ påklædningen i orden hvis du går indenfor. Midtertårnet er fra det 12. århundrede, bygget på resterne af en ældre bygning.

Bemærk det flotte høje tag, der er rekonstrueret, alteret inde i tårnet har oprindelig været beklædt med sølv. De to øvrige tårne er knap så høje, men der er fine detaljer på tårnet tættest på det lille museum, der ligger bagerst.

Cha-tårnene Po Nagar

Hon Chong klipperne

Man kan næsten ikke kalde disse klipper for en seværdighed, men det er måske også mere sagnet der knytter sig til klipperne der har gjort stedet interessant.

Ifølge sagnet brugte en mandlig fe klipperne som skjulested da han i smug kiggede på en kvindelig fe der nøgenbadede. De to fe’er forelskede sig i hinanden, men guderne modsatte sig deres forhold og sendte den mandlige fe væk.

Den kvindelige fe ventede og ventede for til sidst at lægge sig ned for at dø af sorg. Langsomt forvandlede hun sig til fe-bjerget, står man på Hon Chong Beach ved klipperne, kan man se tre bjergtoppe der skulle være hendes ansigt, bryst og krydsede ben.

Det tager ca. 45 minutter fra hotelområdet at gå til Hon Chong, alternativt kan man tage en af de mange motorcykeltaxier. Lige syd for Hon Chong ligger en ganske lille ø, der kaldes Red Island. Her ligger et tempel, ved lavvande kan man gå derover.

nha trang
Long Son Pagoden

Overnatning i Nha Trang

Nha Trang kan tilbyde overnatning for enhver pengepung. For blot 25 kr. kan du få en overnatning i et simpelt værelse med eget bad, køleskab og tv. I den anden ende af skalaen findes de internationale hotelkæder, der har resorts med alle tænkelige faciliteter, de dyreste af dem koster ca. 3000 kr. for en overnatning.

Der er flest guesthouses og hoteller i turistområdet, men det er muligt at finde overnatning hvor som helst i byen. Mest populært (og dyrest) er det at bo ud til strandvejen, mens det er billigere i gaderne bagved.

Det er på strandvejen, du finder de store højhushoteller – det gælder bl.a. Sheraton og Crowne Plaza. Flere er på vej, og de pynter bestemt ikke, men det smukke Sunrise Beach Hotel bygget i gammel fransk stil skiller sig markant ud fra mængden.

I centrum ligger ingen hoteller direkte på stranden – den slags steder kan man til gengæld finde både nord og syd for byen. Book hotel i Nha Trang.

Transport

Ind og ud

Nha Trang har egen lufthavn, der ligger ca. 35 km syd for byen. Vietnam Airlines flyver tre gange dagligt fra Ho Chi Minh City til Nha Trang. Der er også forbindelse til Hanoi og Danang. Har du brug for lufthavnstransfer eller anden transport i Vietnam, så kan vi hjælpe – se mere her.

Nha Trangs busstation ligger i udkanten af byen, ikke langt fra Long Son Pagoden. Herfra er der flere busruter, f.eks. til Ho Chi Minh City (11 timer), Dalat (syv timer), Danang (otte timer).

De såkaldte Open Tour busser, arrangeret af touroperatørerne, har et større netværk af ruter, f.eks. til Ho Chi Minh City (via Mui Ne), til Hoi An og videre til Hué og Hanoi, og til Dalat via Phan Rang.

Lokalbusserne er ofte overfyldte med afgangstider, der ikke er helt efter tidsplanen, mens Open Tours-busserne kan være lidt af et lotteri – nogle selskaber er mere pålidelige end andre.

For Open Tours busser er det kendte Sinh Café det bedste valg. Sinh Café ligger i stort set alle byer, hvor der er turister, og den i Nha Trang finder du på gaden Biet Phu, der ligger lige midt i turistområdet.

Bemærk at flere selskaber har taget navnet Sinh Café i håb om lidt succes. De noget hurtigere minibusser, også arrangeret af tourbureauerne, er et alternativ til busserne, se f.eks. hos Mai Linh Corporation på strandvejen.

Tog er en anden mulighed for at komme til Nha Trang. Vietnam kan opleves på en togtur fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd. Nha Trang er et stop på vejen, der er 8-10 afgange i hver retning. Vietnam er et langstrakt land og der kan være langt mellem de byer man gerne vil besøge.

Typisk bruger man lang tid i toget, så book en lidt bedre plads, hvis budgettet er til det, helst en “sleeper”, sæderne er så afgjort ikke behagelige.

Der kan være stor forskel på rejsetiderne og udvalget af klasser på de forskellige afgange – se mere på Vietnam Railways hjemmeside. Stationen i Nha Trang ligger et par hundrede meter fra katedralen i udkanten af byen.

At komme rundt

Det centrale Nha Trang, der inkluderer turistområdet, Dam Markedet og det meste af stranden, kan nemt opleves til fods. Transportmidler inden for byområdet kan være f.eks. Xe Om (motorcykeltaxi) og cyclo (cykeltaxi). Husk på at trafikken er heftig og anarkistisk, der er mange ulykker med især motorcykeltaxier.

Almindelige taxier findes også, selskabet Mai Linh er et godt valg, bilerne er nye og der køres efter taxameter. For transport til seværdigheder udenfor byen kan man benytte et af de utallige tourbureauer, det er blot at vælge hvad man vil.

Alle hoteller og guesthouses kan også være behjælpelige med udflugter, nogle af de større steder har egne ture, mens andre fungerer som agenter, tjek pris og indhold de forskellige steder.

Hon Chong Beach og klipperne

Mad og drikke

Som så mange andre steder i Vietnam skal man ikke gå mange meter før man har mulighed for at få noget at spise. Her er gadekøkkener, markeder, lokale spisesteder, restauranter med udenlandsk mad osv.

Generelt er prisniveauet lavt, lokal mad er som altid billigst, i særdeleshed gadekøkkenerne hvor man kan få en dejlig nudelsuppe for blot 5 kr. Vietnamesisk mad er næsten altid med ris eller nudler, det er varieret, men ikke stærkt som f.eks. thailandsk mad kan være.

I det nordlige Vietnam er maden meget kinesisk inspireret, mens man mod syd har taget flere franske madtraditioner til sig. I Nha Trang kan man få lidt af hvert, men prøv endelig nudelsuppen pho, der er det nærmeste man kommer en nationalret. Også de lækre forårsruller, der fås i flere størrelser med forskelligt fyld er fantastiske.

På en ganske almindelig vietnamesisk restaurant i mellemklassen koster en ret ca. 20 kr. Det er som  billigt, og der skulle nok være råd til at flotte sig lidt. Vi har bl.a. besøgt disse restauranter:

Nha Trang Seafood Restaurant

Er du til lækker seafood, så er denne restaurant et besøg værd. Her fås alt i fisk og skaldyr, f.eks. supper, forårsruller, indbagt fisk og kæmperejer for bare at nævne noget. Prøv den herlige fiske- og skaldyrssuppe med nudler og friske krydderurter, der bliver lavet ved bordet. Venlig betjening og rimelige priser

Pho Cali Restaurant

Denne backpackerfavorit minder mere om et caféteria/snackbar end en restaurant. Maden er i orden, men ikke mange smil hos personalet, der virkede fraværende.

Pho Cali er ikke noget hyggeligt sted – man sidder på skamler og bordene står tæt. Til gengæld er det billigt – et par friske forårsruller for knap 9 kr. Som bonus har man mulighed for at møde andre rejsende.

Truc Linh 2 Restaurant

Truc Linh har tre restauranter og en café/bar i Nha Trang. Vi prøvede Truc Linh 2, der ligger på gaden Biet Thu midt i turistområdet. Restauranten er stor, men alligevel hyggelig.

Menukortet er gigantisk med bl.a. pasta, steak og vietnamesisk. Både mad og betjening var dog på det jævne. Truc Linh 2 har desuden et efter vietnamesiske forhold stort vinkort.

Fiskere ved Cai-flodens bred

For turister foregår det meste aften- og natteliv i turistområdet, der kan byde på 15-20 barer. På gaden Biet Phu ligger Crazy Kim – en mangeårig favorit, der også har restaurant.

Biet Phu løber lige ned i gaden Nguyen Thien Thuat, hvor der også ligger flere barer, f.eks. Red Apple Bar, der tydeligvis er et backpackersted med fest og farver. Oasis Bar kan tilbyde happy hour og endda vandpiber.

Der er nok at vælge mellem, men skal det være knap så vildt har stort set alle hoteller en bar, hvor man kan få lidt at drikke.

For de lidt ældre og dem der er mere til øl end fancy drinks er der Why Not Bar – et større sted, der samler mange mennesker. Denne bar ligger også på Nguyen Thien Thuat. Sailing Club ligger på stranden tæt på turistområdet, og her arrangeres ofte beachparties.

Aktiviteter og forlystelser

Som en af Vietnams førende turistbyer, så kan Nha Trang selvfølgelig byde på en række spændende aktiviteter og forlystelser. Først og fremmest er byen dykkernes favorit i Vietnam. Det er ikke helt på højde med f.eks. de bedste steder i Thailand, men i havet ud for Nha Trang er der koralrev og mange farvestrålende fisk.

Der er adskillige dykkershops i byen, men husk at sammenligne priser, antal dyk, sikkerhed osv. Det er selvfølgelig også muligt at tage certifikat, for en god oplevelse, så spørg efter Rainbow Divers, der ligger i turistområdet.

Når man taler om forlystelser i Nha Trang, kan man næsten ikke komme uden om Vinpearl Amusement Park på øen Hon Tre. Her er vandrutsjebaner, tivoli, restauranter og meget meget mere.

Mange mener at parken er lidt af en øjebæ, men personligt syntes jeg nu at den nye kabelbane, der forbinder parken med fastlandet er en endnu større rædsel.

En vandpark findes selvfølgelig også i Nha Trang – Phu Dong Waterpark ligger på stranden umiddelbart syd for turistområdet. Her er pools, rutchebaner osv. Er du til mere vand kan du prøve de varme kilder ved Thap Ba Hotsprings, her er også et mudderbad og det er muligt at få massage.

Lanternes Vietnamese Restaurant arrangerer madlavningskursus flere dage om ugen. Kurset inkluderer en tur på markedet, indkøb af råvarer og fremstilling af flere retter mad.

Nha Trang har flere museer, først og fremmest Alexander Yersin Museum. Dr. Alexander Yersin er mest kendt for at have opdaget årsagen til sygdommen pest. Han grundlagde pasteurinstituttet i Nha Trang, hvor man i dag kører et omfattende vaccinationsprogram for denne del af Vietnam.

Alexander Yersin var fransk, men han elskede Vietnam så meget, at han bosatte sig i landet. Først satte han Dalat på landkortet, men han opholdt sig mest i Nha Trang, hvor han også er begravet.

Gadefrisør i Nha Trang

Strande i Nha Trang

Nha Trang strand er glimrende, men der er mange andre muligheder. Både nord og syd for byen findes gode strande, der er knap så overrendte.

Cam Ranh Beach, også kaldet Long Beach, er en dejlig strand ca. 25 km syd for Nha Trang tæt på lufthavnen. Helt øde er her ikke – der ligger en række små lokale restauranter, hvor man kan få lidt at spise. Det er meget lokalt og i den grad billigt.

Hele bugten ved Cam Ranh er meget smuk, og i selve byen ligger en fin lille havn. Doc Let Beach ligger ca. 40 km nord for Nha Trang.

Stranden er bedre her, hvor du kan købe forfriskninger hos de lokale. Det koster ca. 10.000 dong at besøge stranden, men lad dig ikke afskrække af det, Doc Let er et skønt sted der ligger lidt væk fra de gængse turistruter.

Udflugter i Nha Trang

I nærheden af Nha Trang kan man besøge varme kilder og et par vandfald. Forhør dig i et af de utallige tourbureauer om mulighederne for en halvdagsudflugt dertil. Allerede lige uden for byen, langs hovedvejen, findes et smukt landskab, hvor du kan opleve skriggrønne rismarker med små bjerge i baggrunden.

De helt store attraktioner ligger noget længere væk fra byen, men det er absolut værd at bruge en dags tid i Pham Rang eller flere dage i Dalat.

Øhavet

Bliver man træt af solbadning eller shopping kan en tur ud på havet være en god opevelse. Ud for Nha Trangs kyst ligger adskillige større og mindre øer, der kan udforskes.

Uanset hvor man bor i Nha Trang, så vil man med stor sandsynlighed kunne se den største af øerne, Hon Tre. Især vil man bemærke kæmpebogstaverne, der danner ordet VINPEARL – Vietnams eget Disneyland.

En kæmpe forlystelsespark med restauranter, shopping, tivoli, vandland, koncerter m.m. Ingen af de organiserede øture man kan købe hos tourbureauerne kommer forbi forlystelsesparken – her er andre ting på programmet.

Syd for Hon Tre ligger øen Hon Mieu, der også kaldes det store aquarium. Faktisk er det et fiskeopdræt, men i et kunstværk af et skib, der ligner noget fra filmen Pirates of the Caribean, har man etableret et antal aquarier med fisk fra ind- og udland.

Det er ærlig talt ikke det mest spændende sted – aquarierne virker misvedligeholdte, og det er lidt af en turistfælde. Hon Mieu kaldes også for Tri Nguyen Island – opkaldt efter øens lille fiskerby, der er langt mere interessant end aquariet.

Afslapning og restaurant på Hon Tre

Sejler man længere ud, vil man se et par flydende byer hvis indbyggere lever af fiskeopdræt, primært hummere. En af de flydende byer ligger ved Hon Tre’s sydkyst, og på land er der også en lille by.

Øen Hon Yen er der ikke mange der kommer forbi. Her er heller ikke meget at se, men øen er berømt for sine svalereder som lokale med livet som indsats henter ned fra klipperne.

Svalerederne bliver primært solgt til det kinesiske marked, hvor man laver suppe af dem – delikatessen er forbeholdt de færreste, svalerederne bliver nemlig solgt for ca. 2000 dollars kiloet.

Bagved den store ø Hon Tre ligger øerne Hon Mut og Hon Mun, også kaldet Black Island. Begge øer er meget besøgt af snorklere, der kommer for at se livet under overfladen.

Førstnævnte ø ligger tættest på Nha Trang – snorklingen er på det jævne, der er dybt og selvom jeg talte 12-15 forskellige arter, skal man ikke forvente, at det er på højde med de gode steder i Thailand.

Man kan gå i land på den meget lille ø, hvor man kan købe forfriskninger eller leje en lille båd med glasbund, men det kommer selvfølgelig ikke i nærheden af den oplevelse det er at snorkle. Både Hon Mun og Hon Mut er forholdsvis besøgte – der er mange både og til tider mange snorklere.

En øtur, eller snorkeltur, som nogle tourbureauer kalder det, kan købes hos ethvert bureau i Nha Trang. Spørg til programmet og til hvor mange mennesker, der er ombord –  vi så flere både der var fyldt til bristepunktet.

Alternativt kan man leje sin egen båd – det er klart at foretrække, men selvfølgelig også en del dyrere. De fleste tager ud i øhavet i en typisk vietnamesisk træbåd, men det er også muligt at tage en speedbåd – det går trods alt noget hurtigere.

Vil du helt selv stå for arrangementet, kan du tage ned på NhaTrang havn mellem klokken 8.00 og 9.00. Havnen ligger ca. fem kilometer syd for turistområdet. Der er et mylder af mennesker, så en god portion tålmodighed skal medbringes.

De fleste øture har frokost inkluderet. Den indtages på en restaurant på Hon Tre Island, maden er glimrende og ved restauranten er der solstole og mulighed for at bade.

Po Klong Garai

Po Klong Garai

Vil man se flere Cham-tårne end de fire på Po Nagar-området, kan man i byen Pham Rang ca. 100 km syd for Nha Trang besøge Cham-tårnene Po Klong Garai, som er opkaldt efter en af folkeslagets tidligere konger.

Cham-tårnene Po Klong Garai adskiller sig ikke væsentligt fra andre tårne man har fundet, men på området ligger et større museum, der giver et fint indblik i kulturen. Netop i og omkring byen Pham Rang findes en af de største koncentrationer af Cham-folk i Vietnam.

De har en livsstil stort set som vietnameserne, men lever faktisk som etniske minoriteter. På museet er der adskillige billeder af Cham-folk, både nye og gamle, og på flere af dem kan man se hvordan de stadig bruger Po Klong Garai-området som helligdom – de laver ceremonier og beder iført traditionelle dragter.

Du kan læse meget mere om Po Klong Garai og Cham-folket i indlægget Po Klong Garai – i fodsporene på Cham-folket.

Vejret i Nha Trang

Nha Trang har varmt vejr året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge byen er fra midt januar til juni/juli. Nha Trang får meget nedbør i årets sidste måneder og byen ligger i et område, der årligt bliver ramt af tropiske cykloner slut sommer/efterår.

Øvrigt

Nha Trang har adskillige banker og kontantautomater, sidstnævnte ligger næsten side om side i turistområdet. Her ligger også de såkaldt A-Mart butikker, der minder lidt om de supermarkeder med dagligvarer vi har hjemme. Der er som nævnt rigtig mange tourbureauer i turistområdet, mange af dem har også mulighed for at få vasket tøj.

Måske skal du have vaccinationer inden din rejse til Vietnam – se anbefalinger på ssi.dk, hvor du også kan bestille tid til vaccination og rådgivning.

Nyttige links til din rejse til Nha Trang

Hotel i Nha Trang – Book med prisgaranti
• Flybilletter til Vietnam – Sammenlign priser her
• Pakkerejser til Nha Trang – Book fly og hotel sammen
• Transport i Vietnam – Få tilbud fra dansk rejsebureau her
• Vaccinationer til Vietnam – Se anbefalinger her
• Vær forberedt på rejsen – Alt til rejseapoteket
• Bøger og rejseguides – Køb dem online her
• Husk rejseforsikring – Få tilbud her
• Udenrigsministeriets rejsevejledning – find den her
• Pas og visum – læs mere om indrejse her

Kort over Nha Trang