Hjem Vietnam Skyline Hotel – tophotel i Hanois gamle bydel

Skyline Hotel – tophotel i Hanois gamle bydel

Forslag til, hvor du skal bo i Hanoi

“I får værelset på 8. etage – elevatoren går kun til syvende, men til gengæld er det vores bedste værelse”, siger Anna, der smilende byder os velkommen på Skyline Hotel i Hanoi. Og sikke et sted. Fra første sekund føler vi os hjemme på det lille hotel, der oser af gæstfrihed og god atmosfære.

Skyline Hotel ligger i en lille gyde i Hanois gamle bydel. Vi bor i hjertet af den vietnamesiske hovedstad, men helt uden larmen fra bylivet og den voldsomme trafik.

Straks ved ankomst bliver vi budt på en kold drink og Anna giver os et kort over byen og en liste over medarbejdernes yndlingsrestauranter i Hanoi. Helt perfekt for os, der elsker autentisk mad.

Lækkert værelse med udsigt over den gamle bydel

Skyline Hotel har blot 15 værelser og er indrettet i et af bydelens karakteristiske smalle huse. Vores værelse på 8. etage er lyst og venligt med panoramaudsigt over den gamle bydels tage.

Sengen er bred og blød, og værelset har bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Der er safetybox, badekar og køleskab. Hvad mere har man egentlig brug for?

Udsigt over den gamle bydels hustage

Morgenmad på det jævne

Den inkluderede morgenmad er på det jævne. Det er en mindre buffet og et udvalg af æggeretter, der bliver lavet på bestilling. Om søndagen og ved særlige lejligheder kan der bestilles mad fra menukortet, og det øger absolut kvaliteten et niveau eller to. Der er te, kaffe og juice ad libitum.

Fantastisk service

Det er ikke nemt at vælge hotel i Hanoi. Det er en af de byer, der har flest overnatningssteder med topanmeldelser, og når prisen er som den er, så kan valget være svært.

På Skyline Hotel giver vi 260 kr. pr. overnatning inkl. morgenmad og gratis wifi. Det er ganske enkelt et fund til pengene. Vi oplever en helt fantastisk service og hjælpsomhed. Hver dag vi kommer tilbage fra sightseeing bliver vi tilbudt kaffe og te på værelset og intet problem synes at være for stort.

Interessen for vores oplevelser og velbefindende er ægte og bemærkelsesværdig. Fra piccoloer og rengøringsdamer til Anna, der med et kæmpe smil øser ud af sin viden om Hanoi.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her