Hjem Rejseliv Tilbage i Danmark efter en skøn rejse til Thailand

Tilbage i Danmark efter en skøn rejse til Thailand

En rejse med bl.a. smuk natur, lækker mad og fantastiske strande

Så blev det til endnu et besøg i Thailand. Der var både nye steder og gamle klassikere på programmet, da vi landede i Phuket lufthavn.

Herfra kørte vi op til fastlandet ved Phang Nga for at besøge Sametnangshe, der endnu ikke er så kendt. Det skal dog nok komme – her ligger et udsigtspunkt med en formidabel udsigt over Phang Nga Bugten. Som en bonus er her så få turister, at man kan få en meget autentisk oplevelse i de små fiskelandsbyer.

Fra Sametnangshe tog vi til Phuket By med afstikkere til den store Buddha og Kata Beach. Jeg havde længe haft et ønske om at besøge Phuket By for at få en helt anden oplevelse af Thailands største ø end sol, strand og store resorts.

Jeg blev bestemt ikke skuffet. Phuket By er lækker mad, hippe cafeer, farvestrålende templer og ikke mindst en spændende historie. Der er ingen tvivl om, at byen er en overset perle, og jeg kan kun anbefale at booke et par nætter her.

Næste stop på rejsen var Koh Lanta som jeg siden mit sidste besøg havde glædet mig til at se igen. Øen er bestemt stadig dejlig, men udviklingen går stærkt, og det er som om, at pengestærke folk står på spring for at indtage strandene.

Koh Lantas store styrke er uden tvivl størrelsen – mod syd er strandene endnu rolige og paradisiske, og det er her man skal bo for at opleve det øen var engang: eksotisk, tilbagelænet og langt fra masseturismen.

Koh Lanta havde jeg som nævnt været forbi før, og herfra sejlede vi til Koh Mook, der var et af steder på rejsen, jeg endnu ikke havde besøgt. Koh Mook var virkelig en stor oplevelse – her blev vi budt velkommen af en yderst venlig lokalbefolkning, som vi boede klods op af.

Koh Mook er autentisk og spændende, men selvom øen har en stribe glimrende strande, så er de bare endnu bedre på naboøerne. F.eks. Koh Kradan som vi også besøgte. Her er strandene med kridhvidt sand og det mest krystalklare vand, man kan tænke sig. Vi taler om strande på højde med dem på Koh Lipe!

Sidste stop på denne rejse var Bangkok. Igen-igen. Som altid tager vi lige et par dage i den thailandske hovedstad, som jeg bare elsker (læs mere om hvorfor her). Denne gang boede vi ved Sukhumvit Road, som blev gennemtravet på kryds og tværs – det skal der nok komme et indlæg ud af.

Måske lyder det som en dyr rejse, vi har været på, men som altid, når man booker selv, så kan en tur til Thailand være overraskende billig. Se bare her:

Vores rejsebudget

Pris pr. person
Flybillet CPH-Phuket / Bangkok-CPH
kr. 3.800
Hotel Sametnangshe
kr. 350
Hotel Phuket By inkl. morgenmad
kr. 450
Færge Phuket-Koh Lanta
kr. 180
Hotel Koh Lanta
kr. 500
Hotel Koh Mook
kr. 500
Fly Trang-Bangkok
kr. 350
Hotel Bangkok
kr. 650
I alt for 14 dage
kr. 6.130

Hoteller vi boede på undervejs

Sametnangshe Boutique
Book a Bed Poshtel
Fisherman’s Cottage
Mook Montra Resort Seaview
K Home Asok

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her