Hjem Rejseliv Martsrejse til Hong Kong og Vietnam

Martsrejse til Hong Kong og Vietnam

Fra hektiske Hong Kong via tropeøen Phu Quoc til Hanoi og Mai Chau

I første halvdel af marts var vi en tur til Hong Kong og fortsatte derfra til Vietnam. Hong Kong havde jeg aldrig besøgt før, og det var en positiv overraskelse.

Godt nok er Hong Kong utrolig dyr – priserne er næsten som i Danmark og skyhøje sammenlignet med det øvrige Asien. Til gengæld er det en by med fine seværdigheder. Læs mere om Kowloon og Hong Kong Island.

Fra Hong Kong tog vi til Phu Quoc i Vietnam. Tropeøen i den sydlige del af Thailandbugten bød på pragtfulde strande og driverliv under palmerne, men det er også en ø i udvikling. En udvikling, der inkluderer massive investeringer i turistindustrien med bl.a. kæmpehoteller og havn til krydstogtskibe.

Phu Quoc er forholdsvis stor, og jeg håber, at der fortsat vil være plads til de små intime hoteller på strandene.

Næste stop på rejsen var Hanoi. Vietnams fantastiske hovedstad var et skønt gensyn – det gamle handelskvarter er hektisk, og det er et sted, hvor der hele tiden er noget at kigge på. Og så er der maden. Superlækker og ikke mindst billig. Vi tog bl.a. på food tour gennem gaderne og var også på cykeltur i Hanoi og omegn.

Rejsen sluttede af med et besøg i Mai Chau, der ligger 130 km vest for Hanoi i en smuk dal med rismarker og omgivet af grønklædte bjerge. Besøget var dog en blandet fornøjelse – nok er her smukt, men området er for længst blevet kvalt i sin egen succes.

Som altid lægger jeg prisen på vores rejse ud på siden – blot for at vise, at store oplevelser ikke behøver at koste kassen.

Vores rejsebudget

Pris pr. person
Flybillet CPH-Hong Kong / Hanoi-CPH
kr. 3.300
Hotel Hong Kong
kr. 900
Fly Hong Kong- Phu Quoc
kr. 1.000
Hotel Phu Quoc inkl. morgenmad
kr. 900
Fly Phu Quoc-Hanoi
kr. 350
Hotel Hanoi inkl. morgenmad
kr. 700
I alt
kr. 7.150

Hoteller vi boede på undervejs

Sunrise International Boutique Hostel
Thanh Kieu Beach Resort
Skyline Hotel

8 Kommentarer

  1. Spændende med Phu Quoc som vi overvejer den kommende vinter enten som del af rundrejse eller ren badeferie. Kan vi rejse lige så billigt som dig kunne det godt blive rundrejse ???

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her