Hjem Thailand Koh Lanta på halvandet minut – video fra det thailandske paradis

Koh Lanta på halvandet minut – video fra det thailandske paradis

Det er ingen hemmelighed, at jeg er helt vild med Koh Lanta. Det er Thailand, som det var engang. Dengang for mere end 20 år siden, hvor jeg første gang besøgte landet.

Selvfølgelig er masseturismen kommet til øen, men det er i væsentlig mindre målestok end Krabi, Phuket og Koh Samui. Her er ingen kæmpehoteller, og strandene virker tomme i forhold til f.eks. Koh Phi Phi.

På Koh Lanta kan du stadig bo beach front i billige hytter, og langs strandene ligger herlige interimistiske barer, der ofte er lavet en drivtømmer og overskudsbrædder.

Selvom videoen herover kun varer halvandet minut, så er jeg sikker på, at du kan danne dig et indtryk af Koh Lanta. Jeg kan kun anbefale dig at besøge den dejlige ø, der er let tilgængelig fra travle Krabi, men alligevel stille og rolig og en helt anden verden.

Flere indlæg fra Koh Lanta

Koh Lanta – Andamanhavets perle
Strandliv på Koh Lanta
Relax Bay Resort – chillout på Koh Lanta

6 Kommentarer

    • Hej Cecilie. Koh Rok er en lille ø syd for Koh Lanta. Man kan bo i nationalparkens egne huse som du kan booke her. Klik på det engelske flag øverst til højre, hvis det hele står på thai.

  1. Årh, det ser for lækkert ud det der Koh Rok. Har rejst flere gange i Thailand men har aldrig hørt om den ø? Spændende og tak for en fed side

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her