Hjem Thailand My Chiang Mai Boutique Lodge – et fantastisk hotel i Chiang Mai

My Chiang Mai Boutique Lodge – et fantastisk hotel i Chiang Mai

Forslag til, hvor du skal bo i Chiang Mai

Jeg elsker små personlige overnatningssteder, hvor alle gæster kender hinanden og receptionisten ved hvilket værelse jeg bor på. Sådan et sted er My Chiang Mai Boutique Lodge, der er et rigtig godt hotel, som helt fortjent får masser af gode anmeldelser fra tidligere gæster.

My Chiang Mai Boutique Lodge ligger lige udenfor den gamle bydel på en lille blind vej. Det betyder fred og ro selvom vi kun har få minutters gang til Chiang Mais pulserende byliv og mange muligheder.

Gode værelser

Vi har booket et standardværelse, der er billigste værelsestype, men som er udstyret med alt hvad vi har brug for. Her er tv, køleskab, safetyboks, mulighed for at lave te/kaffe og wifi, der er stabilt og lynhurtigt

Vi har også en god bred seng med en madras, der er som den skal være – en sjældenhed på disse breddegrader. Her er også lille møbleret terrasse og masser af varmt vand i bruseren. I det hele taget er My Chiang Mai Boutique Lodge et fund til prisen – vi giver kun 280 kr. pr. nat for vores standardværelse.

Vores værelse

Enkel morgenmad

V har morgenmad inkluderet og den indtages i lobbyen, hvor der er opstillet en mindre buffet med bl.a. brød, juice, yoghurt, cornflakes og frisk frugt. Man kan vælge mellem fire menuer – bl.a. sandwich, fransk toast og æg efter ønske.

My Chiang Mai Boutique Lodge har også en lille bar, der laver enkle retter i løbet af dagen. Perfekt, hvis man vil tilbringe en dag ved den hyggelige swimmingpool.

Glimrende service

Personalet er meget venlige og i receptionen er man behjælpelige med transfer og udflugter. Man kommer gerne med anbefalinger til aktiviteter og oplevelser, og uanset hvad vi har af ønsker, så står alle klar til at hjælpe. Vi havde aldrig følelsen af at være til besvær – heller ikke da vi hjemmefra bad dem booke en bil med chauffør for en dag.

Atmosfæren er familiær, og da vi kørte videre til næste destination kom receptionisten helt ud på gaden for at vinke farvel til os. På My Chiang Mai Boutique Lodge får man utrolig meget for pengene, og det er et sted vi varmt kan anbefale alle, der skal besøge Chiang Mai.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelDe bedste steder at shoppe i Asien
Næste artikel6 oplevelser i Pai
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her