Hjem Thailand Noom Guesthouse – STEDET at bo i Lopburi

Noom Guesthouse – STEDET at bo i Lopburi

Forslag til, hvor du skal bo i Lopburi

Det lille Noom Guesthouse i hjertet af Lopburi har udviklet sig til at være byens samlingspunkt for turister. Det er primært de yngre generationer, der finder vej til det enkle overnatningssted, som også fungerer som bar og restaurant.

Da vi ankommer sent om aftenen er der gang i en lille fest med 10-12 glade backpackere, der hygger med musik, billard og kolde singha-øl. Vi bor fire overnatninger på Noom Guesthouse og finder ud af, at stemningen skifter fra dag til dag, så du kan roligt booke det gode overnatningssted, selvom du ikke er til fest og farver.

På 1 .sal i selve hovedbygningen har Noom Guesthouse værelser i forskellige størrelser – fra enkeltværelse til familieværelse. Fælles for dem er, at de har loftsvifte samt delt bad og toilet i stueetagen.

I den meget lille gårdhave ligger tre små bungalows, og det er her vi bor. Det er dyreste alternativ, men vi giver kun lige over 100 kr. pr. overnatning. De tre bungalows er enkelt indrettede og har aircondition og privat bad og toilet. Der er gratis wifi på både værelser og fællesarealer.

En lille turistinformation

Noom Guesthouse er familieejet, og det ser ud som om, at ung som gammel har en funktion – enten som kok, tjener, receptionist eller chauffør.

Vi får god service, og Nooms store popularitet skyldes uden tvivl, at stedet også fungerer som en slags turistinformation, hvor man kan være behjælpelige med alt fra information om seværdigheder til booking af hotel og transport i Thailand – også selvom du ikke bor der.

I området omkring Lopburi er det populært at klatre, og her kan Noom også arrangere sessions ligesom stedet har sine egne udflugter til en håndfuld seværdigheder i omegnen. Tidligere kørte man sine gæster rundt i det gamle folkevognsrugbrød, der står parkeret i gaden, men i dag er man gået over til lidt mere moderne biler.

Mad, drikke og perfekt beliggenhed

Noom Guesthouse har som nævnt både bar og restaurant. Sidstnævnte er glimrende og helt usædvanligt for Thailand, så laver køkkenet faktisk god vestlig mad. Morgenmad er ikke inkluderet, men restauranten åbner tidligt og tilbyder en række setmenuer, der er udmærkede.

At kalde Noom for et party hotspot er nok lige i overkanten. Generelt lukker Lopburi tidligt ned, men når der skal være gang i gaden, så er det her det sker. Og det er ikke kun for os som bor der, men også for alle andre. Det kan lyde som en vild fest, men det er helt nede på jorden og ved midnat er der roligt igen.

Noom Guesthouse har billard, kolde øl og et godt drinkskort. Vil du møde andre rejsende i Lopburi, så er det her du skal tage hen.

En af Nooms styrker er uden tvivl beliggenheden midt i byen. Der er kun få hundrede meter Phra Narai Ratchaniwet, Prang Som Yot med alle aberne og togstationen, hvor der også er minivans til Bangkok.

Noom Guesthouse er enkelt, men stedet at bo i Lopburi. Her er du aldrig alene, og det er et sted vi gerne kommer tilbage til.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
wifi
Forrige artikelHanoi Guide
Næste artikelPokhara Guide
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her