Hjem Thailand Wapi Resort – bo på stranden på Koh Lipe

Wapi Resort – bo på stranden på Koh Lipe

Forslag til, hvor du skal bo på Koh Lipe

Wapi Resort og de gode bungalows i første række

På min rejse til Koh Lipe boede jeg på Wapi Resort, der ligger lige ud til Sunrise Beach blot 50 meter fra Walking Street. Hotellet har flere værelsestyper – fra beach front bungalows til hytter, der ligger i en have 50-100 meter fra vandkanten.

Vi bookede et værelse i anden række. Her er der tale om dobbelthuse med blot 20 meter til stranden. Værelserne er moderne med bl.a. tv, elkedel, safetybox, køleskab, strandhåndklæder og gratis wifi, der dog kunne være bedre.

Der er udlån af snorkeludstyr, og kajakker kan lejes – fra Sunrise Beach er det populært at sejle ud til en af øerne ud for kysten, hvor der er rigtig god snorkling. Der kan også snorkles direkte fra stranden, hvor jeg så en lang række flotte fisk. Wapi Resort udlåner også cykler, og der er mulighed for at få massage.

Stranden ud for Wapi Resort er superlækker

Mange tidligere gæster roser morgenmaden på Wapi Resort, men her var jeg knap så begejstret. Et plus er dog at man som så mange andre steder ikke skal stå i kø for at få lavet æggeretter – her kommer de søde tjenere ned til bordet for at tage mod bestillinger. Morgenmaden består desuden af en mindre buffet med bl.a. brød, frugt og yoghurt.

Wapi Resort er ejet af franske Johann, der yder god service. Han sørger gerne for udflugter/transfer, og da vi skal hjem får vi gratis transport til molen.

Alt i alt har vi et dejligt ophold på Wapi Resort, der er helt perfekt til barfodsferien på Koh Lipe. Især de lækre bungalows i første række er lige hvad man drømmer om en kold vinterdag i Danmark, men også dobbelthusene i anden række er meget anbefalelsesværdige.

De dejlige bungalows i første række har perfekt beliggenhed
Dobbelthusene i anden række
Vores værelse i dobbelthuset
Lidt af badeværelset i dobbelthusene
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelKuala Lumpur Guide
Næste artikelDe 6 bedste oplevelser i Nordthailand
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her