Hjem Thailand Mook Montra Resort Sea Front – skønt lille hotel på Koh Mook

Mook Montra Resort Sea Front – skønt lille hotel på Koh Mook

Forslag til, hvor du skal bo på Koh Mook

På den lille thailandske ø Koh Mook er overnatningsmulighederne begrænsede. Det skønne og perfekt beliggende Sivalai Beach Resort dominerer og er stedet som alle taler om på Koh Mook.

Har I ligesom os ikke råd til at bo så luksuriøst, er der heldigvis en stribe rigtig gode alternativer. Et af dem er Mook Montra Resort Sea Front, der er et af flere overnatningssteder vest for den lange mole, hvor du højst sandsynligt bliver sat af, hvis du kommer sejlende til til den fantastiske ø med den venlige og gæstfri befolkning.

Strandene på Koh Mook er generelt hårdt ramt af tidevandet, og det gælder især vest for molen, hvor der ikke kan bades. Til gengæld byder overnatningsstederne her på masser af lokalliv lige udenfor døren. Således også på Mook Montra Resort Sea Front, der viser sig at være et rigtig godt hotel.

Vores glimrende hytte

Gode værelser

Mook Montra har knap 20 værelser fordelt på hele fem værelsestyper. Vi bor i standardhytte, der bl.a. har tv, køleskab, aircondition, gratis wifi (dårligt) og en seng, der er hårdere end gennemsnittet, men trods alt bedre end de spånplader, vi ofte ligger på.

Her er rent og pænt og varmt vand i bruseren – ikke altid en selvfølge på disse breddegrader og slet ikke på en forholdsvis primitiv ø som Koh Mook. Vi bor med udsigt til havet, hvor vi hver morgen kan se fiskerne sejle ud i det smukke øhav.

Lige bortset fra de små telte er vores hytte billigste værelsestype. Mook Montra Resort Sea Front tilbyder også mere moderne dobbeltværelser med bl.a. større balkon, men beliggenheden er den samme som de hytter, vi bor i.

Hytterne er enkelt indrettede

Topservice og familiær atmosfære

På Mook Montra står Kat i receptionen, og hun er med sit glade og smilende væsen med til at gøre hotellet til noget særligt. Hun yder topservice og kan sørge for bl.a. transfer og udflugter. Flere gange kommer hun forbi med lidt frisk frugt til os.

Selvom der på diverse hotelbookingsider står, at hotellet har en restaurant, så er det ikke helt rigtigt. Til gengæld har Mook Montra en aftale med naborestauranten, der gerne sørger for morgenmad på værelset eller det hyggelige fællesområde ud til havet.

Mook Montra Resort Sea Front skal have den største anbefaling fra mig. Det er et rigtig dejligt hotel til en god pris – vi giver kun 250 kr. pr. nat, så har du ligesom os ikke råd til luksus, så er det her, du skal bo.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her