Hjem Thailand Bo godt på Bandara Suites

Bo godt på Bandara Suites

Forslag til, hvor du skal bo i Bangkok

Selvom det er nemt at komme rundt i Bangkok med metro og skytrain, så er det nu meget rart at bo i nærheden af de ting, man gerne vil opleve. Det var tanken, da jeg skulle finde et hotel som lå i gåafstand af Lumphiniparken og byens offentlige transportmidler. Valget faldt på Bandara Suites, og det kom vi ikke til at fortryde.

Omringet af Bangkoks travle gader og boulevarder checker vi ind på Bandara Suites, der er overraskende roligt. Få hundrede meter væk ligger Rama lV Road og Sathon Road, men på den anden side af førstnævnte gade ligger også Lumphiniparken, som er på listen over denne rejses besøg.

Vi ankommer til hotellet klokken 9 om morgenen. Naturligvis er vores værelse ikke klar, men vi går gerne en runde i kvarteret, mens vi venter på at checke ind. Normalt foregår det klokken 14, men i lighed med mange andre steder i Thailand, så hænger man sig ikke så meget i tider; når værelset er klar, så kan man tjekke ind.

Værelset er fint rummeligt med en god seng

Glimrende værelser på Bandara Suites

Vi har booket et superiorværelse, der er billigste alternativ på Bandara Suites. Her er alt, hvad vi behøver og mere til. Vi har køleskab, satellit tv og gratis wifi. Her er desuden rent og vi har god plads.

Udsigten er til gengæld ikke den bedste. De dyrere værelsestyper ligger i bygningens hjørner og har en flot udsigt over byen, men vi kigger lige ind i nabohuset.

Deluxeværelserne er andendyreste valg, og det er muligt at bo i businessuite eller egen to-værelses lejlighed, der primært er henvendt til gæster, som skal være i Bangkok i længere tid. Sidstnævnte har også fuldt udstyret køkken.

Morgenmaden består af en buffet

Få faciliteter, men god morgenmad

Den inkluderede morgenmad er glimrende. Her er alt fra brød og frisk frugt til asiatiske varme retter. Og så er det selvfølgelig muligt at få lavet æggeretter efter ønske.

Personalet i restauranten er servicemindede og generelt finder vi de ansatte på Bandara yderst venlige og hjælpsomme. Der er masser af smil og god stemning, og det er et sted, hvor vi føler os velkomne.

Hotellet har en mindre swimmingpool med enkelte solstole. Her finder du også en jacuzzi og et lille fitnesscenter. Ellers er det småt med faciliteter på Bandara Suites, der som de selv siger mere et serviced apartment end hotel.

Behøver du ikke barer, restauranter og alverdens faciliteter, men bare et godt sted at sove, så er Bandara værd at overveje. Hotellet ligger i gåafstand af den travle del af Silom Road ved Patong Natmarked og Sala Daeng skytrain station, hvor du har nem adgang til resten af byen. Til prisen et rigtig godt valg.

Vores badeværelse
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Forrige artikelRailay – barfodsliv i Krabi
Næste artikelNår maden er hot
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her