Langt de fleste overnatningssteder på Phuket synes at være store upersonlige resorts, men der er heldigvis undtagelser. F.eks. det ganske lille Bang Tao Beach Chalet, der med sine kun ni værelser er nemt at overse.

Vi kommer dog ikke ind fra gaden, men har booket på forhånd via hotels.com. Her er Bang Tao Beach Chalet til gengæld ikke til at overse. Med konstant gode anmeldelser er det i højsæsonen om at være hurtigt ude for at sikre sig et værelse.

Her i slutningen af marts har vi dog ingen problemer ned at få plads på det charmerende hotel, der ligger perfekt i Bang Tao.

Smil og fantastisk service

Det siges, at førstehåndsindtrykket er vigtigt for, om man kan lide noget eller nogen. Er det tilfældet, så er vi ikke i tvivl om, hvad vi synes om Bang Tao Beach Chalet: Vi elsker det!

Vi bliver mødt af smil og venlighed fra den unge pige i receptionen, og inden vi har set os om, er bagagen båret hen til vores værelse.

På trods af hotellets størrelse, så har receptionen åbent fra tidlig morgen til sen aften. Her kan man være behjælpelige med transfer og udflugter ligesom man gerne sørger for, at du får vasket dit tøj.

Vi har morgenmad inkluderet i prisen, men den er middelmådig og det eneste negative vi har at sige om Bang Tao Beach Chalet. Der kan vælges et antal menuer, men maden er lidt trist og kønsløs.

Hotellet er ejet sag en muslimsk familie som også driver en kendt halalrestaurant på stedet, men vi når ikke at prøve maden her.

Bang Tao Beach Chalet
God bred seng på Bang Tao Beach Chalet

Dejligt værelse/hytte

Vores værelse, der ligger i en lille bungalow eller hytte om man vil, er helt perfekt. Her er rent og stilen er på en gang moderne og klassisk thai.

Vi har alt, hvad vi behøver; køleskab, aircondition, gratis wifi, en god bred seng, mulighed for at lave kaffe/te og varmt vand i bruseren. Her er også tv, men vi er i Bang Tao for at opleve, og det kommer ikke på overarbejde, så længe vi bor på værelset.

Hotellets størrelse gør, at uanset hvilket værelse du bor i, så har du højst 20 meter til den lille swimmingpool, hvor det ikke er svært at finde en ledig solseng.

Perfekt beliggenhed

Phuket har kun få rigtige strandhoteller tilbage, men på Bang Tao Beach Chalet skal du blot over den smalle vej før du står på stranden. Jo, her er mange mennesker, men gå mod nord, og du vil opleve lidt af det, der for år tilbage fik turisterne til at strømme til øen.

Bang Tao Beach Chalet ligger et stenkast fra barer, shopping og restauranter, men alligevel er der så herlig fredfyldt på det lille hotelområde.

Jeg kan kun anbefale at droppe Phukets store resorts og prøve et mindre overnatningssted som Bang Tao Beach Chalet, der har en langt mere familiær atmosfære. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her