Hjem Thailand Fisherman’s Cottage – bo beach front på Koh Lanta

Fisherman’s Cottage – bo beach front på Koh Lanta

Forslag til, hvor du skal bo på Koh Lanta

Direkte ud til stranden i Klong Khong ligger Fisherman’s Cottage, der har 12 enkle hytter/bungalows i beton. Det lyder umiddelbart som et sært materialevalg, men med lidt udsmykninger og en fristende hængekøje på terrassen glemmer vi hurtigt de kedelige grå facader og vægge.

Fisherman’s Cottage er et enkelt overnatningssted. Selvom vi har booket den dyreste hytte i forreste række (bungalow sea view – kaldet Shark Room) er det på ingen måde luksus.

Vi har loftsventilator og gratis wifi, der dog ikke er den bedste. Vi har også et hyggeligt åbent badeværelse, men kun koldt vand i bruseren. Det er ikke kun badeværelset, der er åbent – det er det øverste af hytten også.

Heldigvis er der sørget for myggenet over sengen – helt nødvendigt. Første nat havde jeg det som om jeg sov i junglen, og det tog lidt tid før jeg vænnede mig til alle lydene.

God beliggenhed, men alt for dyrt

Fisherman’s Cottage ligger som nævnt lige ud til stranden i centrum af Klong Khong. Der er kun få hundrede meter til spisesteder og indkøbsmuligheder på hovedgaden. Langs stranden ligger adskillige interimistiske barer, der er helt perfekte til en sundowner. Også Fisherman’s Cottage har en restaurant – vi nåede dog ikke at spise der.

Hotellet er ejet af Kun, der prøver at servicerer gæsterne bedst muligt. Fisherman’s Cottage fungerer som en slags homestay, hvor man selv kan gå i køkkenet eller i baren og skrive de ting man tager på regningen.

Alt er ret tilbagelænet – også rengøringen. Den er ikke-eksisterende, og først sidste dag fortæller Kun os, at vi skulle have sagt til, hvis vi ville have gjort rent.

Alt i alt har vi et fint ophold på Fisherman’s Cottage, der dog er ALT for dyrt i forhold til, hvad vi får. Vi giver 300 kr. pr. nat for hytten i forreste række (i øvrigt kun for natteravne da den ligger tæt på bar/restaurant) – en vanvittig høj pris med tanke på den enkle indkvartering, der bl.a. er uden aircondition og varmt vand i bruseren.

Vi tager fra Fisherman’s Cottage med blandede følelser. Som nævnt har vi haft nogle udmærkede dage, men det lille overnatningssted er bare alt for dyrt i forhold til, hvad man får.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelParforcejagtlandskabet i Nordsjælland
Næste artikelPragtfulde Provence
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her