Hjem Thailand Book a bed Poshtel – bo godt og billigt i Phuket By

Book a bed Poshtel – bo godt og billigt i Phuket By

Forslag til, hvor du skal bo i Phuket By

Poolen set fra det lille fællesområde

Som jeg har skrevet tidligere her på siden, så kan du ofte bo godt og billigt på hostels, der også tilbyder dobbeltværelser med eget bad. Sådan et sted er Book a bed Poshtel, der ligger i Phuket By få minutters gang fra den hyggelige gamle bydel.

Book a bed Poshtel er et nyere og lidt hipt overnatningssted i stilrent design, der har otte værelsestyper – fra sovesale til såkaldte VIP Gallery Rooms.

Vi har booket et dobbeltværelse med eget bad, og dette indlæg vil således ikke handle om stedets sovesale. Anmeldelser på bl.a. hotels.com og booking.com fortæller dog, at de holder høj standard.

Vores værelse er pænt og rent

Gode dobbeltværelser god service

Sovesalene (der er også sovesale kun for kvinder) på Book a bed Poshtel ligger på de nederste etager, mens dobbeltværelserne ligger på 2. og 3. etage. Her har vi aircondition, safetyboks, god gratis wifi og en bred, men noget hård seng. Der er også tv, men kun thailandske kanaler.

Der er ingen elevator, men til gengæld en del trapper til 2. og 3. etage. Man skal selv bære bagagen op, så Book a bed Poshtel er ikke for alle og enhver.

I receptionen, der er døgnbemandet, yder man rigtig god service. Her sørger de søde receptionister for bl.a. udflugter og transfer til din næste destination.

Lille del af lobbyen

Faciliteter og fælleskøkken

Gratis morgenmad står der på vores bookingbekræftelse. Det er nok lidt at tage munden for fuld – den består blot af te, kaffe, juice, toastbrød og to forskellige slags syltetøj. Der er selvbetjening, og man skal selv vaske sit service af i det lille køkken ved poolen, der er et godt sted at møde andre rejsende.

Hotellet har også et køkken med køleskab og komfur, hvor man er velkommen til at lave mad. Hele fællesområdet ved det åbne køkken er hyggeligt og ligger ved swimmingpoolen, hvor der også er sækkestole.

Efterhånden som Phuket by er blevet rigtig populær, er der skudt flere gode hostels og boutiquehoteller op. Book a bed Poshtel er et af disse nye steder og et rigtig godt valg uanset om du vil bo på sovesal eller i eget værelse.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her