Hjem Rejseliv Godt nytår 2017

Godt nytår 2017

2016 var et fantastisk rejseår. Det blev til en masse spændende oplevelser rundt om i verden, som jeg vil huske mange år fremover.

I marts var jeg i Thailand, nærmere bestemt Bangkok og Koh Lanta, hvor vi afsluttede med nogle dage i Istanbul. En rejse, der lød helt perfekt da jeg bookede den, men med den seneste terror i den tyrkiske storby var det med frygten i baghovedet, vi sneg os rundt til seværdighederne i Sultanahmet.

I juli tog jeg på krydstogt i Østersøen. Det var mit første krydstogt og ikke nogen stor oplevelse. Det var til gengæld besøget i Tallinn, Sankt Petersborg, Helsinki og Stockholm. Jeg er slet ikke færdig med at at skrive om de spændende byer, så du kan naturligvis forvente flere artikler og rejsebeskrivelser fra den tur.

I oktober blev det en rejse til Bali, Lombok og Gili Trawangan. Et skønt gensyn med Gudernes Ø, mens det var mit første besøg på Lombok og Gili. To steder, der ligger et stenkast fra hinanden, men som er vidt forskellige. Lombok er smuk natur og spændende kulturoplevelser, mens det på Gili T mest handler om fest og farver.

Også fra den rejse har jeg masser af materiale til nogle forhåbentlig gode indlæg i det kommende år.

Men hvad mon 2017 gemmer på af spændende rejser? I skrivende stund har jeg ikke arrangeret noget, men jeg har altid et eller andet i kikkerten. For når først udlængslen rammer, så er det bare om at komme af afsted.

Jeg håber, at du også havde et godt rejseår i 2016 og vil ønske dig et rigtig godt nytår, hvor du forhåbentlig får nogle fantastiske oplevelser.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her