Hjem Thailand Lub d – godt backpackerhotel i Bangkok

Lub d – godt backpackerhotel i Bangkok

Forslag til, hvor du skal bo i Bangkok

Kønt er det ikke, men det fungerer. Vi joker lidt med, at vi bor i celle 248 på Lub d, der med sit rå og enkle udtryk minder om et fængsel. Alt er lavet i beton, og man skal virkelig lede langt efter hyggen.

Men vi bor godt på Lub d, der er et populært hotel/hostel ved Siam Square i Bangkok, som henvender sig til backpackerne. Her er fire værelsestyper – fra små sovesale (her er også sovesale kun til kvinder) og dobbeltværelser med delt bad til deluxeværelser med eget bad.

Det er i sidstnævnte vi bor, og selvom det er dyreste værelsestype på Lub d, så giver vi kun 200 kr. pr. nat. Værelset er bestemt ikke stort, men det er rent og vi har bl.a. tv, safetyboks, aircondition, en god seng og gratis wifi.

Lige præcis stedets wifi virker dog ikke på værelset som lovet, men til gengæld i de åbne fællesarealer – en bemærkelsesværdig mangel når målgruppen er den yngre generation.

Vores deluxeværelse

Topservice på Lub d

Personalet på Lub d er yderst venlige og serviceminded. Vi møder kun smil i receptionen og i den lille tilhørende cafe, der serverer lette retter og morgenmad som færdige setmenuer. Morgenmaden (ikke inkluderet) er dog temmelig intetsigende, men heldigvis kan vi for et par hundrede baht gå ombord i buffeten på nabohotellet.

På Lub d har man som nævnt backpackere som målgruppe. Hotellet har er samarbejde med STA Travel, der har en repræsentant siddende i foyeren. STA Travel er verdens største rejsebureau for unge og studerende, og på Lub d er det muligt at få tips og gode råd til den videre rejse ud i verden.

Også hotellets personale gør sit til, at gæsterne får set det bedste af Bangkok. På opslagstavler hænger forslag til udflugter og seværdigheder, og hvordan du kommer dertil. Det er ikke kun byens største turistattraktioner, der er nævnt, men også mindre kendte steder, som ikke står i rejseguiderne.

Lub d kan synes lidt malplaceret lige midt i byens shoppingparadis. Men Bangkoks og Asiens ubestridte backpackercentrum ved Khao San Road ligger kun en kort tuk-tuk tur væk, og lige udenfor døren finder du National Stadium Skytrain Station, der kan køre dig rundt i den thailandske hovedstad.

Indvendig ligner Lub d en ombygget lagerbygning

Lub d er et glimrende koncept henvendt til unge

At det er de unge Lub d bejler til er tydeligt på 1. sal, hvor der er indrettet videorum med bløde puder. Perfekt til en filmaften eller et spil Playstation. Hvad skal man dog ellers lave i Bangkok? Udenfor hovedindgangen er der hver aften bar, og det er en støjende affære, men det er nu også svært at overdøve den heftige trafik, der suser forbi 10 meter væk.

I stueetagen er der tænkt praktisk med strygebræt, vaskemaskiner og tørretumbler. I det hele taget er Lub d et gennemtænkt koncept, der ikke kun ligger i Bangkok. Du kan og så finde afdelinger på Silom Road i Bangkok, ved Chaweng Beach på Koh Samui, ved Parong Beach på Phuket samt i Siem Reap i Cambodja og i Makati på Filippinerne.

Minder kædens øvrige steder om Lub d ved Siam Square, så kan du forvente overnatning skræddersyet til unge backpackere – det er billigt, og så har du stor mulighed for at møde andre rejsende. Selv os, der ikke er helt unge længere føler os godt tilpas, og til prisen er Lub d et fremragende valg.

Lub d – indgang og udendørs cafe
lub d
Et af fællesværelserne
lub d
Det fælles badeområde
lub d
Masser af inspiration til næste stop på din rejse

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her