Hjem Rejseliv Hjemme fra en fantastisk rejse til Malaysia og Thailand

Hjemme fra en fantastisk rejse til Malaysia og Thailand

Turen gik til Kuala Lumpur, Langkawi, Koh Lipe og Bangkok

Så blev det min tur til at prøve den populære kombinationsrejse Kuala Lumpur-Langkawi-Koh Lipe-Bangkok. Mange rejser dog tilbage til Langkawi fra Koh Lipe, men vi valgte at tage videre til Bangkok (vi elsker bare den by) og rejse hjem derfra.

Det har været en rejse fuld af oplevelser, hvor især Koh Lipe skilte sig ud som et sted, der bare er helt fantastisk og som jeg helt sikkert skal tilbage til. Strandene er perfekte med fint hvidt sand og det mest krystalklare vand man kan tænke sig. Koh Lipe er strandliv, fantastisk snorkling og chillout på skønne strandbarer. Et sted man bare ikke vil hjem fra.

Vi var også glade for Kuala Lumpur, der sagtens kan tåle flere besøg. Eller rettere: vi kommer ganske givet tilbage, når vi en gang får mulighed for at opleve de smukke nationalparker og paradisøerne på Malaysias østkyst. Her er Kuala Lumpur et fint udgangspunkt.

Langkawi vil jeg især huske for Dee og Marc, der ejer det superskønne homestay/guesthouse Pondok Keladi. Her er gæstfriheden enorm, og det er et fantastisk sted at møde nye mennesker.

Overvejer I en tur til Langkawi, så se nærmere på Pondok Keladi – det er billigt, og Dee og Marc kan hjælpe jer med alverdens ting som anbefalinger til spisesteder og bookinger til jeres videre rejse.

Som nævnt afsluttede vi rejsen i Bangkok. Denne gang boede vi i Ari, der er den thailandske hovedstads nye hippe bydel. Og jo, Ari ER anderledes.

Her finder du fancy og innovative cafeer, barer og restauranter, men også en lang række rigtig gode autentiske spisesteder. Vil du prøve noget helt andet i Bangkok eller er du f.eks. digital nomade, så er Ari værd at kigge nærmere på.

Rejsen bekræftede mig endnu en gang i, hvor nemt det er at rejse rundt i Sydøstasien. Alt klappede – både det vi havde booket hjemmefra (fly, hotel og transfer) og det vi bookede på stedet.

Som altid kan du se prisen på vores rejse her – blot for at understrege, at det absolut ikke behøver at koste en formue at rejse i Sydøstasien og samtidig bo godt.

Vores rejsebudget

Pris pr. person
Flybillet CPH-Kuala Lumpur / Bangkok-CPH
kr. 3.900
Hotel Kuala Lumpur
kr. 350
Fly Kuala Lumpur-Langkawi
kr. 240
Hotel Langkawi inkl. morgenmad
kr. 360
Båd Langkawi-Koh Lipe
kr. 180
Hotel Koh Lipe inkl. morgenmad
kr. 1000
Transfer Koh Lipe-Bangkok
kr. 550
Hotel Bangkok inkl. morgenmad
kr. 500
I alt for 14 dage
kr. 7.080

Hoteller vi boede på undervejs

Ahyu Hotel
Pondok Keladi
Wapi Resort
Josh Hotel

4 Kommentarer

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her