Hjem Malaysia Pondok Keladi – her skal du bo på Langkawi

Pondok Keladi – her skal du bo på Langkawi

Forslag til, hvor du skal bo på Langkawi

Det er virkelig svært at finde god overnatning omkring Pantai Cenang på Langkawi. Der er vel kun en håndfuld hoteller, der får nogenlunde gode anmeldelser fra tidligere gæster og ikke engang på områdets luksushoteller, kan du være sikker på at få bare nogenlunde værdi for pengene.

Tre af de absolut bedste overnatningssteder i Pantai Cenang (og på hele Langkawi) er Bon Ton Resort, Temple Tree og Casa del Mare, der alle er i den dyre ende. Mens Temple Tree og Bon Ton ligger smukt i rismarkerne nord for byen, så er Casa del Mare et rigtigt strandhotel.

Pondok Keladi

Et væsentligt billigere alternativ er det skønne Pondok Keladi, som vi har boet på og skal have den største anbefaling.

Pondok Keladi er et lille guesthouse/homestay et kvarters gang fra Pantai Cenang, og her tager Dee og Marc imod med åbne arme. Det er et fantastisk hyggeligt og gæstfrit sted, hvor du har mulighed for at møde andre rejsende, men også aber, egern og næsehornsfugle.

Her er fem værelser, to bungalows og nu også en lille sovesal, der fungerer som hostel. Vi bor i et af dobbeltværelserne, hvor vi har køleskab, aircondition, en god seng og eget bad og toilet. Det er ikke luksus, men der er hvad der skal være, og Pondok Keladi er rent og pænt.

Stedets helt store styrke skal dog findes i de dejlige fællesområder, hvor du efter en god dags sightseeing kan få en sludder med Dee, Marc og de øvrige gæster på det lille hotel. Her er der også hurtigt og gratis wifi, der er med til at tiltrække digitale nomader til Pondok Keladi.

Morgenmad er inkluderet i prisen, men vi skal selv lave den i fælleskøkkenet. Dee og Marc sørger dog for at fylde køleskabet op med varer, og der er dagen lang te og kaffe til fri afbenyttelse.

Pondok Keladi ligger i udkanten af junglen, og det betyder, at vi bor midt i naturen. Makakaber er hyppige gæster på området, og en morgen ser Connie en langur lige uden for vinduet. Egern er der masser af, og i det fjerne flyver de smukkeste næsehornsfugle over trætoppene.

Er du på lavbudget, backpacker eller vil du bruge feriepengene på andet end overnatning, så er Pondok Keladi et sted for dig. Her får du rigtig meget for pengene – 120 ringgit for et dobbeltværelse inkl. morgenmad er bare billigt, og så bor du endda på et af Langkawis og Pantai Cenangs bedste overnatningssteder.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelBangkok på 2 eller 3 dage – det skal du opleve
Næste artikelLangkawi Guide
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her