Hjem Thailand Krabi i billeder og 10 gode strandhoteller

Krabi i billeder og 10 gode strandhoteller

Bo i hytte, villa eller bungalow på stranden i Krabi

Nogle mener, at et billede siger mere end 1000 ord. Måske. I hvert fald håber jeg du får et godt indtryk af Krabi i billedserien herunder, der viser det fantastiske øhav ud for Railay og Ao Nang, hvor paradisstrandene ligger på stribe.

De fleste af øerne er ubeboede og anderledes stille end hektiske Ao Nang. Du kommer ud til øerne ved at tage en longtailbåd fra Ao Nang eller Hat Nopparat Thara. Du kan også tage med en af tourbureauernes store speedbåde, men det kan ikke anbefales, hvis du gerne vil have øer og strande for dig selv.

Der kan være rigtig mange mennesker i speedbådene, der har stort set samme rute. Det betyder, at alle turisterne besøger øerne nogenlunde samtidig.

Tager du til gengæld din helt egen longtailbåd med kaptajn, kan du selv bestemme tempoet og hvilke øer, du vil se. På hovedgaden i både Ao Nang og Nopparat Thara kan du leje en longtailbåd for en hel eller halv dag.

Som nævnt er der masser af liv i Ao Nang og Nopparat Thara, mens du finder mere ro langs kysten mod vest. Udvalget af hoteller er enormt, men på trods af de mange strande er det kun få steder, man kan bo i vandkanten. Det er dog muligt at finde hytter, villaer og bungalows, der ligger beach front – se f.eks. de 10 strandhoteller i Krabi herunder.

Strandhoteller i Krabi

HotelStrandStjerner
Bann Chom LeKlong Muang***Se pris
Sand Beach BungalowNopparat Thara***Se pris
Sand Sea ResortRailay***Se pris
Anyavee Tubkaek Beach ResortTubkaek Beach****Se pris
Kohkwang SeaviewKlong Muang***Se pris
Krabi ResortAo Nang****Se pris
Pine BungalowKlong Muang**Se pris
Beyond ResortKlong Muang****Se pris
Tup Kaek Sunset Beach ResortTubkaek Beach***Se pris
Le Passe-TempsThalane***Se pris
Tubkaak Krabi Boutique ResortTubkaek Beach*****Se pris

Mere information om Krabi

Du skal besøge Krabi fra slut november til marts/april. I denne periode er vejret bedst og strandene smukkest. En regnbyge kan dog altid forekomme, men som regel skinner solen fra en skyfri himmel.

Du kan læse meget mere om Krabi i min rejseguide her og finde gode spisesteder i Ao Nang i indlægget 5 gode spisesteder i Ao Nang. Vil du bo på eller besøge Railay-halvøen, så find mere information i indlægget Railay – barfodsliv i Krabi.

4 Kommentarer

    • Hej Asta Marie. Ja, det er nogle pragtfulde øer og strande som vi også holdt meget af 🙂

  1. Vi har været der tre gange og skal den kommende vinter have familien med. Kender du et sted med store værelser eller bungalows?

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her