Hjem Thailand Centara Koh Chang Tropicana

Centara Koh Chang Tropicana

Forslag til, hvor du skal bo på Koh Chang

Det store Centara Koh Chang Tropicana kan ved første øjekast synes upersonligt, men her er god af plads, og så ligger resortet ved den lange Klong Prao Beach, der byder på masser af dejlig sandstrand.

Centarakædens hoteller er kendt af mange thailandsrejsende. Med god service, mange faciliteter og lækkert udstyrede værelser, er det et sikkert valg til ferien. De fleste af Centaras hoteller er store, og det gælder også Koh Chang Tropicana, der i sin tid kun bestod af villaer/bungalows i forskellige størrelse.

I dag har man bygget ud og kan således tilbyde superior- og deluxeværelser i de nye bygninger. De hyggelige bungalows, der også ligger tættest stranden, er stadig hotellets dyreste værelser.

Vi bliver budt velkommen i receptionen med et glas limonade og en vaskeklud, der frisker os lidt op efter en lang tur med fly fra Nordthailand og derefter med bil fra Bangkok til Koh Chang.

En af de nye fløje – her boede vi

Glimrende værelser

Vi får også hurtigt vores superiorværelse, der selvom det er billigste værelsestype absolut er glimrende. Vores gruppe har i alt booket tre værelser, der alle ligger i en af de nye fløje.

Et af værelserne ligger i stuen og her er desværre en kraftig stank af mug. De to værelser på første etage er til gengæld glimrende, og vi kan alle brede os i de absolut største senge, vi nogensinde har sovet i.

Her er hvad der skal være. Dejligt badeværelse med badekar og en bruser, der er nem at indstille, og hvor det varme vand er konstant. Ikke en selvfølge på disse breddegrader.

Værelset er rummeligt, også selvom der skal være plads til den gigantiske seng. Her er både air condition og loftsvifte og det kan man nemt få brug for i den stegende hede.

Terrassen er møbleret, men jeg kunne godt have ønsket mig et par puder til de hårde stole. Jeg finder dog ud af, at de findes på andre værelser, så på en eller anden måde er vores forsvundet.

Værelset har selvfølgelig også tv, men et begrænset udvalg af internationale kanaler. Mere vigtigt, i hvert fald for os, så er der gratis wifi.

Vores værelse – eller rettere seng

Aktiviteter og gode pools

Centara Koh Chang Tropicana ligger lige ned til Klong Prao Beach. Fra den nye fløj, hvor vi bor, er der kun 200 meter til stranden. Hotellet ligger ved en af klongerne, de små kanaler, der løber ind i landet, og det gør, at vandet til tider er lidt grumset.

Men det er såmænd bare at gå ned ad stranden, hvor man finder flere hundrede meter næsten tom strand med hvidt sand og krystalklart vand.

Hoteller har solstole på stranden, eller rettere i skyggen under træerne, og her er god service fra de unge tjenere, der bringer mad og forfriskninger til gæsterne. Her er håndklædeservice og mulighed for at sejle katamaran, låne en kajak og få massage.

Dagligt arrangeres forskellige aktiviteter som f.eks. morgenyoga, thaiboksning og sprogundervisning, der er gratis at deltage i.

Ved siden af ligger den dejlige pool, baren og den store restaurant, hvor morgenmaden serveres. Man skal være mere end almindelig kræsen for ikke at blive mæt, for den store buffet, der serveres hver morgen har alt fra friskbagt brød til nudelsuppe. Her er endda ost og yoghurt foruden frisk frugt og asiatiske retter. Kokke står klar til at lave æg efter ønske.

Restauranten har åbent hele dagen, og om aftenen afholdes der forskellige temaaftener med f.eks. Italiensk, thai og seafood.

Poolen ligger lige ud til stranden
Baren ligger ud til stranden
Swimmingpoolen i den nye del
Badeværelset
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad
Værdi for pengene
Forrige artikelFascinerende Uxmal – 4 flotte bygninger
Næste artikel10 mindeværdige udsigter
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

1 kommentar

  1. Har boet på Centara med familien og det er et fint sted lige ned til stranden. Børnene elskede den store pool i den nye afdeling.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her