Hjem Rejseliv TOC Hostels – en perfekt base til din ferie i Spanien

TOC Hostels – en perfekt base til din ferie i Spanien

TOC Hostels har både sovesale og almindelige værelser med eget bad

TOC Hostels er en lille hotelkæde, der tilbyder alsidig og fleksibel overnatning i Spaniens største byer og mest populære turistområder. Her kan du booke alt fra sovesale til familieværelser med eget bad – alt i moderne og lækre omgivelser til en fantastisk pris.

Jeg har efterhånden nævnt det en del gange her på siden: Et af mine bedste råd når du skal booke overnatning til din rejse er at vælge et hostel. Mange af dem har udover sovesale også almindelige værelser, der af en eller anden grund er billigere end hvad hotellerne kan tilbyde.

Mit lille trick har jeg brugt mange steder i verden og et godt eksempel på hvordan du kan bo godt og billigt er TOC Hostels i Spanien. Her har man udvidet begrebet hostel til at være overnatning for alle i lækre omgivelser og med de karakteristika, der typisk forbindes med den slags steder: god atmosfære, socialt samvær og billige priser.

Jeg har været forbi TOC Hostels i Málaga, Barcelona og Granada, men kæden findes også i Madrid, Sevilla og Valencia. Konceptet er klart: cool design, overnatning for alle, lækre fællesområder og beliggenhed centralt i byen. Du får selvfølgelig også imødekommende service og mulighed for at tilvælge en god morgenmad.

Men der er mere at komme efter: Bar, cafe, fælles køkken, gratis byrundtur og forskellige aktiviteter og arrangementer, hvis du har lyst til at være social. Der er også gratis wifi og mulighed for at vaske tøj. På de moderne indrettede værelser får du bl.a. tv, pengeskab, siddeområde, god dobbeltseng og stort badeværelse.

Kort sagt, så tilbyder TOC Hostels væsentlig mere end det gennemsnitlige hotel eller guesthouse og er alligevel billigere. Det er bare en supergod deal. Uanset om du er et par, singlerejsende eller en børnefamilie, så er du velkommen på TOC Hostels. Det er et sted, som jeg i den grad anbefaler, hvis rejsen går til Málaga, Madrid, Sevilla, Granada, Valencia eller Barcelona.

Se mere om TOC Hostels i:

Madrid
Barcelona
Málaga
Sevilla
Granada

TOC Hostels har gode opholdsrum, hvor man kan møde andre rejsende
Morgenmaden er glimrende på TOC Hostels
Cool lobbyområde

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her