Hjem Thailand Phupha Resort – bo i rolige omgivelser i Ao Nang

Phupha Resort – bo i rolige omgivelser i Ao Nang

Der er plads til forbedringer, men Phupha Resort er Krabi som det var engang

Ao Nang er i rivende udvikling som turistby. Væk er de gode gamle rustikke overnatningssteder i lav bebyggelse, der nu bliver erstattet af store moderne hoteller og lejligheder.

En tendens, der stod lysende klar for os, da vi under vores seneste besøg prøvede at finde det dejlige Somkiet Buri Resort, hvor vi for år tilbage havde et pragtfuldt ophold. Men nej, hotellet er revet ned for at gøre plads til fremtidens Ao Nang – en ferieby, der ligner alle de andre og er helt uden charme og særkende.

Der er efterhånden kun få hyggelige overnatningssteder tilbage i byen, og et af dem er Phupha Resort, som vi har haft fornøjelsen af at bo på. Hotellet ligger pragtfuldt ved foden af en af Krabis karakteristiske klipper 15-20 minutters gang fra stranden i Ao Nang.

Vores værelse

Værelser på det jævne

Phupha Resort består af en række lave huse/bungalows med hver fire værelser. Det er tydeligt, at hotellet har nogle år på bagen – værelserne er lidt slidte, og så er de forholdsvis mørke – især dem i stueetagen.

Vi bor dog på 1. sal, og her er der til gengæld kun en ganske lille terrasse med dårligt siddeområde. Vi kan dog ikke klage over det gode og hurtige wifi, og værelset har desuden tv (kun meget få engelsksprogede kanaler), køleskab, aircondition og elkedel, der gør det muligt at lave te/kaffe.

Selvom vi af og til trækker lidt på smilebåndet over det sære ottekantede værelse, hvor routeren til wifi sidder tapet fast i brusekabinen, så har vi alt hvad vi har brug for, og bliver som dagene går mere og mere glade for vores værelse.

Et old school badeværelse

Enkel morgenmad – dejligt poolområde

Vi har morgenmad inkluderet og den indtages i den åbne spisesal bagerst på hotelområdet. Det er en enkel morgenmad med de samme varme retter hver dag – f.eks. nudler og kartofler. Der er selvfølgelig også mulighed for at få lavet æg efter ønske.

Buffeten byder også på f.eks. brød, yoghurt og frisk frugt samt te, kaffe og forskellige slags juice. Morgenmaden er på det jævne og en af flere ting, der kunne forbedres.

Til gengæld har Phupha Resort et dejligt poolområde, hvorfra vi har en pragtfuld udsigt til de karakteristiske klipper. Det er bl.a. her, vi har følelsen af at bo afsides i rolige omgivelser og alligevel have byens muligheder inden for overkommelig afstand. Ved siden af poolen ligger en lille bar, der serverer lette frokostretter.

Lidt af hotelområdet

Plads til forbedringer, men vi kommer gerne tilbage

Phupha er et mindre familieejet resort, der også tilbyder vaskeservice og lufthavnstransport. De 15-20 minutters gang til centrum er ikke noget problem for os, men det er muligt at tage hotellets shuttlebus til stranden flere gange dagligt.

Phupha er ikke perfekt, men er et af få tilbageværende steder, der ligger i rolige omgivelser og som giver minder om det Krabi, der var engang. Der er plads til forbedringer, men vi kommer gerne igen – hellere disse skønne tropiske omgivelser end de sterile hoteller, der synes at præge det nye Ao Nang.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her