Hjem Mad & drikke Olsons Skafferi – grund nok til at besøge Helsingborg

Olsons Skafferi – grund nok til at besøge Helsingborg

Hos Olsons Skafferi får du dejlig italiensk mad til en god pris

Jeg elsker at prøve nye ting. Nye rejsemål og nye spisesteder. Alligevel vælger jeg altid den samme restaurant, når jeg besøger Helsingborg: Olsons Skafferi, der på trods af navnet serverer dejlig italiensk mad.

Restauranten er helt forståeligt populær, og det er ikke altid, der er ledige borde. Olsons Skafferi ligger på Mariagatan i hjertet af hyggelige Helsingborg, der bestemt er et besøg værd.

Naboen er den fine kirke Sct. Maria, der kan dateres tilbage til 1300-tallet. Om sommeren er det muligt at sidde udendørs på restauranten med udsigt til kirken.

På Olssons Skafferi er konceptet enkelt. Her laver man italienske klassikere med råvarer af høj kvalitet. Enten importeret fra Italien eller købt hos gode lokale producenter.

På tavlen kan du se dagens udvalg af retter. Her er altid flere pastaretter, men du kan også finde f.eks. suppe, bruschetta, antipasti og porchetta. Du bestiller ved disken og finder et bord. Maden bliver serveret ved bordet.

Restauranten tilbyder også 3-retters menuer, og du kan endda bede om halve portioner, hvis du ikke er så sulten. Prisniveauet er absolut rimeligt – husk, at du skal trække ca. 30 % fra for at få prisen i danske kroner. Som regel kan du spise frokost for under 100 kr. og prøve en 3-retters menu for 250 kr.

Til gengæld er vinene forholdsvis dyre. Olsons Skafferi har et udvalg at dejlige vine fra Italien. Billigste flaske er en Montepulciano d’Abruzzo til ca. 220 kr. (glas 50 kr.) omregnet til danske kroner.

Olsons Skafferi sælger også italienske delikatesser som f.eks. ost, trøffel, pasta, olivenolie, balsamicoeddike og lufttørret skinke.

Besøg Olsons Skafferi

Olsons Skafferi ligger på Mariagatan 6 i Helsingborg. Fra færgen (Knutpunkten) er der ca. 5 minutters gang til restauranten, som du også kan finde på kortet under billedet. Se mere om bl.a. åbningstider på deres hjemmeside.

Der er afgang med færgen fra Helsingør ca. hvert 20. minut. Helsingborg har flere gode seværdigheder som Kärnan og den gamle bydel. Du skal heller ikke snyde dig selv for en besøg ved Sofiero Slot.

Nyttige links til din rejse til Helsingborg

• Hotel i Helsingborg – Book med prisgaranti
• Busbilletter til Helsingborg – Se afgange og priser her
• Lej en bil på rejsen – sammenlign priser her
• Vær forberedt på rejsen – Alt til rejseapoteket
• Bøger og rejseguides – Køb dem online her
• Husk rejseforsikring – Få tilbud her

Kort over Helsingborg

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her