Hjem Thailand Blomstermarkedet i Bangkok

Blomstermarkedet i Bangkok

+ praktisk information til dit besøg ved Blomstermarkedet nederst på siden

For have- og blomsterelskere vil Pak Khlong Talat-markedet i Bangkok nok være som at komme i paradis. Bag navnet gemmer sig blomstermarkedet, der er en fantastisk og farverig oplevelse.

Markedet ligger primært langs gaden Chak Phet Road og har været større end det er i dag, men du kan stadig se bjerge af blomster, der bliver solgt løse, som buketter eller måske som de såkaldte ringe eller guirlander, der ofte er med jasmin og som bruges til religiøse formål.

Blomstermarkedet i Bangkok er sådan et sted, hvor det kan være svært at få det hele med. Overalt er der farvestrålende blomster, og er du vild med orkidéer, så kan du godt begynde at glæde dig. Her ligger de i alle farver og i alle størrelser.

Hvis du vil opleve markedet, når det er mest hektisk, så skal du komme allerede klokken 3 om natten, men vil du bare nyde alle de smukke blomster, så er morgen og formiddag også gode tidspunkter. Faktisk har markedet åbent 24 timer i døgnet, så du kommer ikke til at gå forgæves!

På markedet er de mest benyttede blomster bl.a. liljer, lotus, jasmin, orkidéer, roser og krysantemum. Priserne er ufatteligt lave, og du vil sikkert ærgre dig over ikke at kunne fylde kufferten med de smukke og friske blomster.

Pak Khlong Talat har ikke altid været et blomstermarked. Faktisk var det i starten af 1700-tallet et af Bangkoks flydende markeder og blev senere et stort fiskemarked.

Det siges, at indbyggerne i området blev så trætte af lugten af fisk, at de i 1950’erne krævede markedet lukket. Det gav mere plads til det lille eksisterende blomstermarked, der hurtigt bredte sig.

I dag er det ikke kun blomster, der bliver solgt på Pak Khlong Talat. Frugt, grøntsager og krydderier ligger også i bunker i markedshallerne.

Har du fået lyst til selv at besøge Blomstermarkedet, så kan du finde praktisk information under billedet.

Praktisk information til dit besøg på Blomstermarkedet

Det er nemt at besøge Pak Khlong Talat. Blomstermarkedet ligger langs Chak Phet Road og i tilstødende bygninger. Området ligger tæt på Chinatown og Little India.

Du kan tage flodbåden dertil – stå af ved Memorial Bridge eller Saphan Phut. God fornøjelse! Med metro står du af på Sanam Chai Station, hvorfra der er ca. 10 minutters gang til markedet.

Nyttige links til din rejse til Thailand

• Hotel i Thailand – Book med prisgaranti
• Flybilletter til Thailand – Sammenlign priser her
• Skræddersyede rejser til Thailand – Få et uforpligtende tilbud
• Pakkerejser til Thailand – Book fly og hotel sammen
• Transport i Thailand – Få tilbud fra dansk rejsebureau her
• Vaccinationer til Thailand – Se anbefalinger her
• Vær forberedt på rejsen – Alt til rejseapoteket
• Bøger og rejseguides – Køb dem online her
• Husk rejseforsikring – Få tilbud her
• Vejret i Thailand – se temperaturen lige nu
• Udenrigsministeriets rejsevejledning – se den her

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her