Hjem USA Pod 39 – et herligt hotel i New York

Pod 39 – et herligt hotel i New York

Forslag til, hvor du skal bo i New York

Hvor skal vi dog bo? Vi er på jagt efter et hotel i New York, og sjældent har vi lavet så meget research før en rejse. Jo jo, der er masser af gode steder at overnatte, men der er lige det med prisniveauet. The Big Apple er hamrende dyr, og det gælder om at få mest muligt for pengene.

Skal, skal ikke. Vi gør det. Vælger Pod 39 på 39 East Street i hjertet af Manhattan. Værelserne er ultrasmå, står der i mange af de anmeldelser, vi læser om hotellet, men hvem gider tilbringe dagen på hotelværelset, når New York kun venter på at blive udforsket?

Vel fremme på Pod 39 kan vi kun give de tidligere gæster ret. Værelserne er minimale, men heldigvis er der så mange andre positive ting at sige om det herlige hotel, der ligger i kort afstand fra en stribe New Yorks største seværdigheder.

Indtjekning går smertefrit, og i receptionen bliver vi mødt af en sød og servicemindet pige. Vores værelse ligger på 6. etage ud til gaden, men det lille miniaturevindue gør, at der ikke er meget at se.

Alt på Pod 39 synes at være nyt. Selve bygningen er gammel, men indvendig er den gennemrenoveret, og udstyr og møbler på værelset er moderne og holdt i lyse farver. Sengen fylder langt det meste, og selvom vi egentlig føler os godt tilpas, så er det ikke et sted, man opholder sig.

Værelset har fladskærms-tv, aircondition og gratis wifi, der fungerer glimrende. Også badeværelset, hvis man da kan kalde det det, er moderne, men naturligvis miniature som resten af værelset.

Vores værelse

Pod 39 Roof top bar

Pod 39 er i sig selv et fint valg til opholdet i New York, men hotellets populære tagbar gør, at vi bliver endnu mere tilfredse med vores overnatningssted. Hver eftermiddag tager vi elevatoren op til 17. etage for at mænge os med de lokale, der tilsyneladende elsker den rustikke roof top bar.

Baren hænger sammen med restauranten i stueetagen, og begge har de mexicansk tema. Tequilaer og margaritas synes at være de hippe unges yndlingsdrinks, og snakken går og folk mødes på kryds og tværs af hinanden.

Salvation hedder restauranten i stueetagen, og her er der hver eftermiddag stuvende fuldt med mennesker. De fleste snupper en drink og de heldige får lov til at tage elevatoren op til paradiset på 17. etage. Som gæster på hotellet har vi garanteret adgang til baren, og det er et pragtfuldt sted at opholde sig i New Yorks sommerhede.

Salvation har også åbent om morgenen, hvor man kan købe sandwich, men det er ikke en morgenmadsrestaurant. Dem ligger der til gengæld adskillige af i de omkringliggende gader, så ingen behøver at sulte.

Den herlige tagbar på Pod 39

Pod 39 i hjertet af New York

Vi er yderst tilfredse med hotellets beliggenhed i det område, der kaldes Murray Hill. Vi har 200 meter til Park Avenue, 400 meter til Grand Central Station og ca. 1. km til Times Square for blot at nævne de største seværdigheder.

Samme afstand har vi til FN bygningen, Bryant Park, Empire State Building, Madison Avenue og lidt længere væk Rockefeller Center. Skulle du have brug for råd og vejledning, så har Pod 39 en Concierge ansat.

I området omkring Murray Hill ligger i øvrigt et væld af spisesteder, der serverer alt fra fast food til fransk-amerikansk bistromad.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad
Værdi for pengene
Forrige artikelPermai Rainforest Resort
Næste artikelKinas historie
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her