Hjem Thailand K Home Asok – godt lille hotel i Bangkok

K Home Asok – godt lille hotel i Bangkok

Forslag til, hvor du skal bo i Bangkok

Ved første øjekast består Sukhumvit Road i Bangkok primært af enorme højhushoteller, men her og der – især i sidegaderne – ligger mange mindre overnatningssteder med en mere personlig atmosfære. Det er steder, der tilbyder samme komfort, men som ofte er billigere og væsentlig hyggeligere.

K Home Asok er lige præcis sådan et sted. Det lille familieejede hotel ligger i en lukket smøge/sidegade til soi 19 få hundrede meter fra Sukhumvit Metrostation, Asok skytrainstation og det store shoppingcenter Terminal 21. Den centrale beliggenhed betyder selvfølgelig også, at vi bor tæt på områdets mange barer og restauranter.

Topservice og gode værelser

K Home Asok har kun 12 værelser. Vi har booket et deluxeværelse, der er udstyret med bl.a. tv, elkedel, safetyboks, køleskab, aircondition og superhurtigt wifi, der naturligvis er inkluderet i prisen. Sengen er dejlig bred og ikke så hård, som man mange gange oplever det i Asien.

I receptionen får vi topservice fra de to piger, der bl.a. giver os anbefalinger til gode spisesteder og generelt bare øser ud af deres viden om den by, de bor i. Personalet booker også gerne transport og sørger for, at dit tøj bliver vasket.

I det lille receptionsområde er der mikrobølgeovn til fri afbenyttelse og et køleskab med bl.a. øl og sodavand til samme priser som hos 7eleven.

K Home Asok er et fremragende alternativ til de gigantiske upersonlige hoteller, der dominerer Sukhumvit-området. Her får du 5-stjernet service, og kan du undvære f.eks. spa, barer, restauranter, roomservice og swimmingpool, så er det her, du skal bo.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelChiang Rai Guide
Næste artikel7 gode restauranter på Koh Lanta
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her