Hjem Rejseliv Forårsrejse til Thailand og Malaysia

Forårsrejse til Thailand og Malaysia

Bangkok, Georgetown/Penang, Koh Yao Noi og Phuket

Denne gang gik turen til Thailand og Malaysia. En fantastisk rejse, der begyndte i Bangkok (igen), hvor vi boede i Banglamphu ikke langt fra Khao San Road. Mens den berømte backpackergade ligner sig selv, så er det i gaderne omkring, der virkelig er sket en udvikling.

Det samme kan man sige om klientellet; i dag bliver området ikke kun besøgt af rygsækrejsende, men af alle slags mennesker, der har det tilfælles, at de elsker den på en gang hektiske og tilbagelænede atmosfære. Khao Sans stigende popularitet har dog hævet prisniveauet betragteligt, men det er stadig muligt at finde rigtig billig overnatning.

Mit mål med opholdet i Bangkok var at spise noget lækker mad og opleve nogle af de omkringliggende templer, som står lidt i skyggen af f.eks. Wat Po og Grand Palace. Jeg kom også forbi Mahakan Fort, der heller ikke hører til Bangkok mest iøjnefaldende attraktioner.

Fra Bangkok fløj vi til Penang i Malaysia. Vi boede midt i Georgetown, hvor jeg ikke kun var tæt  på byens seværdigheder, men også på de mange fremragende spisesteder. Georgetown var en god oplevelse, og det er ikke utænkeligt, at jeg inkluderer byen som et af mine favoritsteder i Asien, som jeg anbefaler dig at besøge.

Efter noget tid på Penang tog vi til Koh Yao Noi i Thailand. Den forholdsvis store, men oversete ø mellem Krabi og Phuket var lige så rolig som forventet, og det gav nogle dejlige afslappende dage med god mad og udflugter i eget tempo.

Vi fløj hjem fra Phuket, så det var oplagt at snuppe nogle dage på den populære ø. Jeg har efterhånden været her nogle gange, og på denne rejse boede jeg i Bang Tao. Bare lige for at slippe for det værste turistræs.

Jeg er naturligvis godt i gang med nogle indlæg fra rejsen, hvor du kan læse meget meget mere om de forskellige destinationer, ligesom der selvfølgelig var en del stof til mine rejseguides til Bangkok og Phuket.

tm-2
Hygge ved Khao San
tm-3
Legendariske Krua Apson var en af de restauranter vi besøgte
tm-4
Hyggelige Georgetown
tm-5
Røgelse og kinesiske templer i Georgetown
tm-1
Udsigt fra vores guesthouse på Koh Yao Noi
tm-6
Bang Tao Beach på Phuket har masser af plads

14 Kommentarer

 1. Hej Carsten. Vi har de sidste år stærkt overvejet Koh Yao Noi, men af en eller anden grund valgt noget andet. Kan du allerede nu løfte sløret for hvad du syntes om øen? På forhånd tak.

  • Hej Henrik. Jeg har ikke noget dårligt at sige om Koh Yao Noi,så det kan I sagtens prøve. Jeg regner med at blive færdig med mit indlæg om Koh Yao Noi om et par uger, så hæng på 🙂

  • Hej Maiken. Det hedder Hill House – kan bestemt anbefales til den pris. Bemærk den meget lille prisforskel på “billig” og “dyr”. Vælg den dyre, der er roligere.

  • Hej Jessica. Lige over 6.000 kr. pr. person. Det er inklusive fly og hotel, så det er skam ikke så dyrt 😉

  • Hej Jessica. Vi betalte ca. 4.000 kr for flybillet fra København til Bangkok og hjem fra Phuket med Emirates. Så gav vi 300 kr inkl morgenmad for guesthouse i Bangkok. 500 kr. for fly mellem Bangkok og Penang. 300 kr. for hotel med morgenmad på Penang. 550 kr. for flybillet fra Penang til Phuket, 300 kr for hotel på Koh Yao Noi og 400 kr. for hotel på Phuket (her fik vi en gratis overnatning i hotels.coms rewardprogram). Det giver sådan cirka lige over 6.000 kr.

  • Hej Kristian. Nej nej, det er helt almindelige hoteller med eget bad, tv, aircondition, wifi, morgenmad osv. Det er jo superbilligt at bo på hotel i Østen 😉

  • Det står vi selv for – det skal selvfølgelig lægges oven i prisen, men på denne tur i alt har vi måske givet ca. 300 kr. pr. person

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her