Hjem Thailand Baan Duangkaew Resort – en prisbillig oase i Hua Hin

Baan Duangkaew Resort – en prisbillig oase i Hua Hin

Forslag til, hvor du skal bo i Hua Hin

Når man ankommer til et hotel om natten, er det altid spændende at trække gardinerne fra næste morgen for at se, hvor man er havnet. Således også denne morgen, hvor solen skinner fra en skyfri himmel.

Jeg bliver ikke skuffet. På begge sider af vores rummelige bungalow ligger en swimmingpool, der er omkranset af værelser magen til den vi bor i.

Baan Duangkaew Resort har en del år på bagen og står i stor kontrast til Hua Hins nye hoteller, der generelt byder på veludstyrede værelser, et hav af faciliteter og luksuriøse omgivelser.

Sådan er Baan Duangkaew ikke. Det er et enkelt hotel og sine steder ret slidt. Den lille have, der ligger rundt om de to pools og husene er velholdt med skyggefulde træer og farvestrålende blomster. Ved den ene pool, ud for receptionen, ligger en lille pavillon, der fungerer som bibliotek.

Morgenmadsbuffeten er lille, men der er rigeligt til at vi bliver vi mætte. Her er et par varme retter, brød og ost, og i køkkenet kan vi se ud på kokken, der laver æggeretter på bestilling.

Men hotellets styrke er uden tvivl størrelsen. Der går kun få dage før vi er på fornavn med flere af de ansatte, og det er som om, at man tiltrækker sit eget lille publikum; de, der gerne vil have byen inden for rækkevidde, men ikke gider de store og upersonlige resorts.

Baan Duangkaew ligger ikke ud til stranden. Fra receptionen er der ca. 400 meter til Hua Hin bugten og den lange sandstrand. Her er kun få mennesker, men ved højvande er stranden ubrugelig, det er først når vandet trækker sig tilbage der er mulighed for nogle gode lange gåture til Abebjerget eller Hua Hin by.

Resortet er roligt, men i weekenderne er man nabo til Cicada Market, hvor der er liv og glade dage og desværre også livemusik. Jo, det kan høres på resortet, men det slutter klokken 23.00.

Baan Duangkaew ligger ca. fem kilometer syd for Hua Hin i et område, der de senere år er blevet udbygget. For ikke så lang tid siden var her forholdsvis fredeligt, men i dag er der skudt nye lejligheder og hoteller op og med dem restauranter, supermarkeder og butikker.

Er du ligeglad med luksus eller moderne resorts, så kunne Baan Duangkaw Resort være noget for dig. Værelserne er store, og de har alle en god terrasse, aircondition, wifi og køleskab.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her