Hjem Thailand Koh Jum Resort – værelser med udsigt

Koh Jum Resort – værelser med udsigt

Forslag til, hvor du skal bo på Koh Jum

Udsigten er formidabel. Under mig ligger den hvide sandstrand med det krystalklare vand, og i horisonten kan jeg skimte Phi Phi-øerne. På Koh Jum Resort handler det i høj grad om udsigt, og den fås ikke meget bedre end her.

Koh Jum ligger syd for Krabi By få kilometer fra kysten. Det er en ø med et begrænset udvalg af overnatningssteder, og et af dem er Koh Jum Resort, der ligger perfekt ved stranden, og hvor alle bungalows har havudsigt.

De ældste og billigste bambushytter ligger i forreste række sammen med de store familieværelser. I anden række, men med fin udsigt ligger bl.a. superiorvillaerne.

Koh Jum Resort er lidt slidt og mange andre steder i Thailand ville et sted som dette være væsentlig billigere, men når udvalget er begrænset får det automatisk prisen til at stige.

koh jum resort
Vores superiorvilla

Rummelige, men lidt slidte værelser

Vi har booket en superiorvilla, der er rummelig, men også mørk og rustik. Vi mangler ikke noget – her er bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Sengen er til den hårde side, mens badeværelset er enkelt med en bruser, der er temmelig svær at styre.

Til gengæld har vi udsigten. Det er den og beliggenheden ved den fine strand, der er Koh Jum Resorts styrke. Meget afhænger dog af, hvor på hotelområdet man bor. Får du en bungalow ved baren eller ved indgangen til resortet, kunne jeg forestille mig, at oplevelsen ikke ville være helt så god.

Stranden bliver rengjort hver morgen – den er dejlig med hvidt sand og klart vand, men har dog store tidevandsforskelle. Der er solstole til rådighed, og ud til stranden ligger hotellets massagerum.

koh jum resort
Udsigten fra forreste række

Dyr mad og begrænsede muligheder for at komme rundt

Vi har morgenmad inkluderet i prisen, men den er på det jævne. Der er toastbrød og frisk frugt med mulighed for at få lavet f.eks. omelet eller røræg efter ønske. Her er også kogte pølser og en håndfuld varme thairetter. Det er på ingen måde fantastisk.

Bedre er maden fra menukortet til frokost og aftensmad. Den er dog ret dyrt, men det er bestemt hyggeligt, når borde og stole bliver sat ud på stranden om aftenen, hvor du kan spise i skæret af fakler og levende lys.

Et lille tip er at gå ned for enden af stranden til Oonlee Bungalows, hvor franske Valerie styrer den hyggelige restaurant, der laver rigtig god mad. Også nabohotellet har en restaurant, men ellers er mulighederne meget begrænsede.

Det skyldes først og fremmest, at Koh Jum ikke er så udviklet, men også at vejen op til Koh Jum Resort er en elendig hullet grusvej, hvor kun 4-hjulstrækkere og med lidt god vilje scootere kan komme frem.

koh jum resort
Der er restaurant på stranden om aftenen

Fin service

Personalet på Koh Jum Resort er meget venlige, og i receptionen oplever vi god service. Her kan kan der bookes udflugter og transfer til jeres næste destination.

Vi havde et godt ophold på Koh Jum Resort. Som nævnt et lidt slidt sted med visse mangler, men kommer du bare for badeferie langt væk fra de mere populære rejsemål i Thailand, så er hotellet et glimrende valg.

Resortet kan også anbefales til børnefamilier, der uden tvivl vil finde sig til rette i de store villaer, hvor alle kan bo sammen.

koh jum resort
Også fra poolen er der fin havudsigt
koh jum resort
Badeværelset i vores villa
koh jum resort
Badeværelset i vores villa
koh jum resort
Udsigt fra 2. række
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelStrandliv på Koh Lanta
Næste artikel5 gode spisesteder i Ao Nang
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her