Hjem Thailand Wora Bura Resort – bo som en konge i Hua Hin

Wora Bura Resort – bo som en konge i Hua Hin

Forslag til, hvor du skal bo i Hua Hin

At træde ind i lobbyen på Wora Bura Resort i Hua Hin er som at træde ind i et museum. Overalt hænger der 100 år gamle billeder fra dengang Kong Rama V, måske bedre kendt som Kong Chulalongkorn, besøgte Europa som den første thaikonge nogensinde.

Som resortet meget rammende skriver på sin hjemmeside, så er et besøg her en rejse tilbage i tiden.

Kongens besøg i Europa er et gennemgående tema på Worabura Resort. Rama V blev inspireret af både livsstil og arkitektur, og de nye indtryk tog han med hjem til Thailand.

Flere steder i landet, bl.a. i Bang Pa-In nord for Bangkok, kan man se den klassiske thailandske arkitektur blandet med europæisk kolonistil. Det er sådan Wora Bura resort er bygget, og det giver et charmerende resort, der er et godt valg til ferien i Hua Hin.

Hotellet består af lave bygninger, der ligger i to rækker ned mod Thailandbugten. I midten er der en hyggelig have og en stor indbydende swimmingpool med swim-up bar.

Wora Bura ligger lige ud til stranden

Poolen ligger ud til stranden, der kun kan benyttes ved lavvande. Her er masser af solstole og mulighed for at spise en god frokost. Som alt andet mad og drikke på Wora Bura Resort, så er det ret dyrt.

Også Woraburas 77 værelser holdt i mørkt træ er pragtfulde. Man kan vælge mellem superior- og deluxeværelser eller suiter og villaer, der alle er holdt i samme stil som den øvrige del af resortet.

Værelserne har fået navn efter de thailandske provinser, og de nederste har direkte adgang til haven, mens de øverste har udsigt til havet. Badeværelserne er store, og der er selvfølgelig fladskærms tv, minibar, aircondition og safety box, men også dvd-afspiller og wifi.

De tre store villaer ligger beachfront og er et godt valg til familien eller romantiske par. Her er masser af plads og jacuzzi på terrassen. Både villaer og suites har en set menu for to personer samt 1 times massage i spaen inkluderet i prisen.

wora bura
Lækker pool

Personalet er generelt meget venlige og hjælpsomme. Det gælder også i morgenmadsrestauranten, hvor man serverer en glimrende morgenbuffet. Det er ikke den største af slagsen, men til gengæld er maden af god kvalitet.

Wora Bura ligger ca. fem kilometer syd for Hua Hin by. Området er forholdsvis fredeligt, men der er alligevel kun få hundrede meter til en stribe restauranter og minimarkeder. Vil man ind til Hua Hin, så tilbyder resortet gratis shuttlebus flere gange om dagen.

Wora Bura Resort & Spa er et dejligt og veldrevet sted, der dog ligger i den dyre ende rent prismæssigt. Men der er ofte gode rabatter at hente, hvis man rejser uden for højsæsonen.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Forrige artikelWawel-højen – Polens hjerte
Næste artikelOplevelser i Helsingør
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her