Hjem Tyrkiet Tulip Guesthouse – bo godt og billigt i Istanbul

Tulip Guesthouse – bo godt og billigt i Istanbul

Forslag til, hvor du skal bo i Sultanahmet

Bydelen Sultanahamet i Istanbul er hjertet af den gamle bydel. Det er ikke her, du oplever det rigtige Tyrkiet, men det er til gengæld her, du er tæt på alle de verdensberømte seværdigheder. Har du kun få dage i den pulserende storby, så kan det være en god idé at finde overnatning her.

Men hvor skal du så bo? De små guesthouses og hostels ligger på stribe, og et af dem, der får bedst anmeldelser er Tulip Guesthouse, der ligger for enden af den lille gade Terbiyik Sokak. Det er her vi har base under vores ophold i Istanbul, og det skal vise sig at være et rigtig godt valg.

Tulip Guesthouse er familieejet, og her får du rigtig meget for pengene. Der er ni værelser, som er forholdsvis små (nogle værelser har plads til tre), men til gengæld er der alt hvad du skal bruge. Håndklæder, toiletartikler, daglig rengøring og et glimrende badeværelse med varmt vand i bruseren.

God morgenmad og perfekt beliggenhed

Det lille guesthouse er i tre etager og bestemt ikke for gangbesværede. Der er gratis wifi, også på værelserne. Inkluderet er også en dejlig morgenmadsbuffet, der bliver serveret på øverste etage, hvor der er en skøn udsigt over Bospherusstrædet.

Vi sætter tænderne i æg, oliven, syltede peberfrugter, forskellige lokale oste og frisk salat med diverse grøntsager. Der er brød og yoghurt samt te og kaffe ad libitum.

Familien, der ejer Tulip Guesthouse er yderst venlige og gæstfri. De kan hjælpe med at bestille taxi og diverse udflugter. Desuden tilbyder de transport fra lufthavnen til deres guesthouse til en rigtig god pris.

Du får din egen nøgle til yderdøren og selvfølgelig også til dit værelse. Tulip Guesthouse er døgnbemandet, og det er ikke et problem at ankomme midt om natten.

Beliggenheden er en anden af stedets store styrker. Du har 50 meter til Akbiyik Cadessi med alle restauranterne og mellem 300 og 400 meter til både Topkapipaladset, Hagia Sophia og Den Blå Moské.

Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad
Værdi for pengene
Forrige artikelMed longtailbåd til Koh Rok
Næste artikelEn gåtur langs The Quays & River Walk i Singapore
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her