Hjem Indonesien Merumatta Senggigi – fem dage ved Senggigis bedste strand

Merumatta Senggigi – fem dage ved Senggigis bedste strand

Forslag til, hvor du skal bo i Senggigi

Normalt ville jeg aldrig vælge et hotel som Merumatta Senggigi på Lombok. Det er enormt og upersonligt, men for at bo lige ud til Senggigis bedste strandområde er der desværre ikke andre muligheder.

Merumatta Senggigi har 150 værelser fordelt i adskillige blokke, der ligger spredt udover et stort parkområde. Det er et sted, hvor personalet kører i golfvogne, og hvor du nemt farer vild omkring de helt ens bygninger.

Hotellet har fire værelsestyper – fra billigste superior med udsigt til haven til deluxe room, der har havudsigt som dog er begrænset af høje palmer.

Vi bor i superior room, der har en noget ram lugt af fugt og cigaretrøg (selvom vi havde booket røgfrit værelse). En udluftning gør dog underværker, og selvom værelset er en anelse slidt, så er badeværelset nyt og lækkert.

Vi har alt hvad vi skal bruge; bad, wifi, køleskab og en seng at sove i. Vi har også tv og en møbleret terrasse. Selvom vi bor i billigste værelsestype, så har vi kun et par minutters gang til stranden, der er med hvidt koralsand og klart turkisblåt vand. Alligevel er det ikke et sted man bader – strandstykket er kort og det bliver hurtigt dybt.

Værelset – superior room

Merumatta Senggigi har flere restauranter. Vi spiser glimrende på strandrestauranten, hvor man har en stor pizzaovn (og jo, man laver udmærkede pizzaer). Morgenmaden er på det jævne. Der er et pænt udvalg af retter i buffeten, men kvaliteten er middelmådig, og her kunne der godt strammes op.

Det store hotel har kun en swimmingpool, men alligevel har vi ikke problemer med at få en solseng den ene eftermiddag, hvor vi finder tid til at slappe af i skyggen under en parasol.

Personalet er uhyre venlige, og vi føler os rigtig godt tilpas på det store resort, der bl.a. også kan tilbyde tennis og spabehandlinger. Kila Senggigis sublime beliggenhed gør hotellet til et oplagt valg. Du bor ud til stranden og har kun få minutters gang til byens centrum, hvor du finder en stribe glimrende restauranter.

Du kan læse mere om Senggigi her og om mad og gode spisesteder i byen her.

Et af de utallige ens bygninger på området
Stranden ud for hotellet
Badeværelset – superior room
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelAt rejse i Nepal – tips og gode råd
Næste artikelPå opdagelse i Chitwan Nationalpark
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her