Hjem Indonesien Kila Senggigi – fem dage ved Senggigis bedste strand

Kila Senggigi – fem dage ved Senggigis bedste strand

Det store hotel ligger perfekt på stranden og tæt på byens centrum

Normalt ville jeg aldrig vælge et hotel som Kila Senggigi på Lombok. Det er enormt og upersonligt, men for at bo lige ud til Senggigis bedste strandområde er der desværre ikke andre muligheder.

Kila Senggigi har 150 værelser fordelt i adskillige blokke, der ligger spredt udover et stort parkområde. Det er et sted, hvor personalet kører i golfvogne, og hvor du nemt farer vild omkring de helt ens bygninger.

Hotellet har fire værelsestyper – fra billigste superior med udsigt til haven til deluxe room, der har havudsigt som dog er begrænset af høje palmer. Vi bor i superior room, der har en noget ram lugt af fugt og cigaretrøg (selvom vi havde booket røgfrit værelse). En udluftning gør dog underværker, og selvom værelset er en anelse slidt, så er badeværelset nyt og lækkert.

Vi har alt hvad vi skal bruge; bad, wifi, køleskab og en seng at sove i. Vi har også tv og en møbleret terrasse. Selvom vi bor i billigste værelsestype, så har vi kun et par minutters gang til stranden, der er med hvidt koralsand og klart turkisblåt vand. Alligevel er det ikke et sted man bader – strandstykket er kort og det bliver hurtigt dybt.

Kila senggigi
Værelset – superior room

Kila Senggigi har flere restauranter. Vi spiser glimrende på strandrestauranten, hvor man har en stor pizzaovn (og jo, man laver udmærkede pizzaer). Morgenmaden er på det jævne. Der er et pænt udvalg af retter i buffeten, men kvaliteten er middelmådig, og her kunne der godt strammes op.

Det store hotel har kun en swimmingpool, men alligevel har vi ikke problemer med at få en solseng den ene eftermiddag, hvor vi finder tid til at slappe af i skyggen under en parasol.

Personalet er uhyre venlige, og vi føler os rigtig godt tilpas på det store resort, der bl.a. også kan tilbyde tennis og spabehandlinger. Kila Senggigis sublime beliggenhed gør hotellet til et oplagt valg. Du bor ud til stranden og har kun få minutters gang til byens centrum, hvor du finder en stribe glimrende restauranter.

Du kan læse mere om Senggigi her og om mad og gode spisesteder i byen her.

Kila senggigi
Et af de utallige ens bygninger på området
Kila senggigi
Stranden ud for hotellet
Kila senggigi
Badeværelset – superior room
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelAt rejse i Nepal
Næste artikelPå opdagelse i Chitwan Nationalpark
Carsten Gath
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 45 lande og territorier og været mere end tre år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her