Hjem Sverige Hotel Royal – rigtig godt hotel i Gøteborg

Hotel Royal – rigtig godt hotel i Gøteborg

Forslag til, hvor du skal bo i Gøteborg

Søger du overnatning i Gøteborg, så vælg Hotel Royal. Det historiske hotel blev grundlagt i 1852 og er supercharmerende. En snert af det gamle Gøteborg og samtidig et tophotel, der ligger perfekt og får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Selv var jeg ret overrasket over prisen på Hotel Royal. Generelt er overnatning i Gøteborg ikke billig, og selvfølgelig slog jeg til, da et af byens bedste hoteller tilbød en rigtig god pris.

Jeg bookede mig ind på et economy-værelse, der bl.a. havde tv, klimaanlæg, gratis wifi og eget bad og toilet. Alt hvad jeg har brug for.

Hotel Royal har seks værelsestyper: Economy, standard og superior, der alle fås som både enkeltværelse og dobbeltværelse.

Jeg havde en rigtig god morgenbuffet inkluderet i mit ophold. Der var bl.a. brød, pålæg, æg og bacon, te, kaffe, juice, hjemmelavet müsli, et par svenske specialiteter og mulighed for at lave lune vafler.

Mit economyværelse

Hotellet tilbyder gratis te, kaffe og kage om eftermiddagen og har desuden en hyggelig gårdhave med mulighed for at købe øl og vin i receptionen, der har åbent hele døgnet og som yder rigtig god service.

Som nævnt ligger Hotel Royal rigtig godt. Der er tre minutters gang til både Jerntorget, Centralstationen og Trådgårdsforeningens have. Du bor lige i smørhullet og har nem adgang til alt hvad Gøteborg har at byde på.

Hotel Royal skal helt sikkert have min største anbefaling – der er ingen tvivl om, hvor jeg skal bo næste gang jeg besøger Gøteborg.

Mit economy-værelse havde fin plads
Badeværelset – nyt og moderne med fint tryk på bruseren
Sengen på mit enkeltværelse
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelGratis oplevelser i Hamborg
Næste artikelChester Beatty Library
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her