Hjem Rejseliv Hjemme fra Indonesien

Hjemme fra Indonesien

Bali, Gili Trawangan og Lombok

For et par uger siden kom jeg hjem fra Bali, Gili Trawangan og Lombok. Det blev et skønt gensyn med Bali, der heldigvis lignede sig selv. Og dog, turismen er ikke blevet mindre, og sydøen synes nu at være lidt af en turistfælde.

Bali er stadig pragtfuld og jeg kommer gerne tilbage, men så bliver det fra Ubud og mod nord. Vi havde base i netop Ubud, der godt nok er travl, men har så meget at byde på. Flot natur, lækker mad og masser af inspirerende kreativitet.

På Bali kørte vi bl.a. rundt i Ubuds omegn og var på cykeltur fra Kintamani gennem  småbyer og det skønne landskab med rismarker til midtøen.

Fra Bali tog vi til Gili Trawangan. En lille ø, hvor fest, dykning og afslapning er i fokus. En ungdommens ø, hvor backpackere mødes med Gili Trawanganss nye besøgende; familierne og high-end turisterne.

Sidste stop på vores rejse var Lombok, der er væsentlig roligere end Bali. Vi besøgte bl.a. vandfaldene omkring Senaru ved foden af Mount Rinjani, trekkede i Senggigis bjergrige omegn og var på et godt og lærerigt madlavningskursus.

Du kan allerede nu læse om vores ophold på Gili Trawangan og så er jeg naturligvis i gang med adskillige historier fra vores rejse.

Bali
Tegalalang risterrasser på Bali
Strandliv
Strandliv på Gili Trawangan
senaru
Vandfald ved Senaru på Lombok

4 Kommentarer

  1. Glæder mig også til nogle inspirerende artikler. Vi er kommet på Bali i snart 15 år og jo, der er godt nok kommet en del flere turister. Heldigvis har vi fundet vores små perler som vi har næsten for os selv.

    • Bali er bestemt stadig skøn, og der er da også masser af områder, jeg godt kunne tænke mig at udforske. 🙂

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her