Hjem Malaysia Ahyu Hotel – bo godt og billigt i Kuala Lumpur

Ahyu Hotel – bo godt og billigt i Kuala Lumpur

Forslag til, hvor du skal bo i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er et af de steder, hvor jeg virkelig har brugt lang til på at finde det helt rigtige hotel. Det er en by, hvor overraskende mange billige overnatningssteder får dårlige anmeldelser fra tidligere gæster. I hvert fald de steder, der ligger centralt i Kuala Lumpur omkring Chinatown og Little India.

Det er også her, jeg vil anbefale dig at bo for at få en autentisk og anderledes oplevelse. Mange booker hotel omkring Bukit Bintangs shoppingcentre eller i KLCC ved Petronas Towers. Det historiske centrum er en helt anden oplevelse, og du er tæt på mange af byens seværdigheder.

Det er i Little India, jeg finder Ahyu Hotel, der både er billigt og får gode anmeldelser. Som skrevet lidt af en sjældenhed i Kuala Lumpur, og efter overvejelser for og imod og lidt mere research booker jeg et værelse på det lille hotel, der viser sig at være et perfekt udgangspunkt for at opleve Malaysias hovedstad.

Små, men gode værelser

Ahyu Hotel er ejet af en indisk familie, og da vi træder ind i receptionen ved vi bare, at vi har valgt rigtigt. Vi bliver mødt med smil og venlighed – præcis som det skal være efter 20 timers rejse.

Hotellet har 44 værelser – de fleste er uden vinduer, men det er lige klaustrofobisk nok for os. Vi har booket et deluxeværelse, der har vinduer, men udsigten mod baggården er bestemt ikke noget særligt.

Værelserne er generelt små, men bestemt funktionelle med en god seng og moderne badeværelse med tryk på bruseren og masser af varmt vand. Vi har også et stort fladskærms-tv, aircondition, køleskab, elkedel og gratis wifi, der fungerer glimrende.

Fantastisk beliggenhed

Som nævnt vil jeg anbefale at booke overnatning i centrum af Kuala Lumpur. F.eks. omkring Chinatown eller Little India, hvor vi bor sammen med de lokale, er tæt på seværdighederne og har en lang række gode restauranter få hundrede meter væk.

Er man i nogenlunde form ligger både Chinatown, Petronas Towers, det historiske centrum og shoppingområdet ved Bukit Bintang i gåafstand. Ahyu Hotel har med andre ord en perfekt beliggenhed i Kuala Lumpur, men skulle du få brug for transport, så ligger Masjid Jamek Station kun 300 meter væk.

Ahyu Hotel skal have den største anbefaling fra mig. Det er et hotel, hvor du får rigtig meget for pengene i en by, der i forvejen er superbillig.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her