Hjem Vietnam Thanh Kieu Beach Resort – dejligt strandhotel på Phu Quoc

Thanh Kieu Beach Resort – dejligt strandhotel på Phu Quoc

Forslag til, hvor du skal bo på Phu Quoc

“Er I fra Danmark? Vil I så ikke oversætte den her besked”, spørger Trang, da vi er ved at tjekke ind på Thanh Kieu Beach Resort på Phu Quoc.

Trang kan vel bedst beskrives som en kombineret manager og gæstehygger, der sørger for, at hotellets gæster føler sig tilpas. Et job som hun mestrer til perfektion. Det er vi tilsyneladende ikke de eneste, der synes. Beskeden vi skal oversætte er fra tidligere gæster, som i rosende vendinger takker for et skønt ophold på hotellet.

Thanh Kieu Beach Resort ligger direkte ud til Long Beach tæt på shopping og restauranter. Vi er også i gåafstand til Duong Dong – Phu Quocs hovedby, der er et spændende bekendtskab.

Gode værelser

Hotellet ligger for enden af en sidevej til hovedgaden, og det gør, at her er fred og ro, selvom vi er tæt på de meste. Thanh Kieu Beach Resort har 38 bungalows i fire kategorier – med udsigt til hav eller have. Vi har booket billigste standard – et superiorværelse, der har to dobbeltsenge med plads til fire personer.

Vi har alt hvad vi skal bruge – køleskab, aircondition, møbleret terrasse med bl.a. hængekøje, udendørs badeværelse og en god seng med myggenet. Vi har også safety box og gratis wifi.

Beach front værelserne ligger ikke helt ude på stranden, men blot i forreste række med udsigt til havet. Vi er mere end tilfredse med vores Superiorværelse ud til den velholdte have. Et værelse som vi kun giver 450 kr. for pr. nat inkl. morgenmad.

Vores værelse

Fantastisk service

Som nævnt har Thanh Kieu Beach Resort glimrende service, men lige bortset fra Trang, så taler personalet i receptionen knap så godt engelsk. Men meget kan som bekendt reddes med et smil og lidt fagter.

At Trang og medarbejderne vil gå langt for deres gæster fandt vi ud af en morgen, hvor jeg egentlig skulle have været på bådtur. Den var desværre aflyst pga. blæst, men Trang og hendes veninde i receptionen inviterede mig straks med på deres egen lille bådtur om aftenen. Fantastisk.

Thanh Kieu Beach Resort tilbyder desuden vaskeservice, lufthavnstransport og hjælp med udflugter og billetter. Her er ingen swimmingpool (men den skulle være klar til næste sæson) – til gengæld ligger hotellet lige ud til stranden, der er med blødt sand. Vandet er turkisgrønt, men er desværre ikke helt klart.

Hygge på stranden ved restauranten

Udmærket morgenmad – god bbq

Vi har morgenmad inkluderet i prisen. Den er udmærket uden at være prangende. Der er hver morgen flere forskellige retter – både asiatiske og vestlige. Der er cornflakes, brød, frisk frugt, små kager, yoghurt og så kan vi få lavet æggeretter og pandekager efter ønske.

Hotellets bar og restaurant ligger på stranden, og det er et dejligt sted st spise. Maden er god og især aftenens bbq, hvor vi spiser frisk seafood med fødderne i sand er rigtig dejlig med et fint udvalg.

Der ligger andre gode spisesteder i nærheden – vil I spise på stranden, så gå i retning mod byen, men ellers er der både på sidevejen og hovedgaden masser af muligheder.

Alt i alt er Thanh Kieu Beach Resort et rigtig dejlige mellemklassehotel, hvor vi får meget for pengene. Det er rent og pænt med topservice. Og så ligger hotellet direkte ud til stranden – endnu et plus. Vi kommer gerne tilbage for at lade Trang og hendes kollegaer hygge om os.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her