Hjem Rejseliv Mine favorithoteller i Thailand

Mine favorithoteller i Thailand

Vil du bo godt på din rejse i Thailand, så se nærmere på disse overnatningssteder

Jeg har lige talt. 162 hoteller har jeg boet på i Thailand. Jeg har nok glemt et sted eller to, men det betyder blot, at de ikke har noget at gøre på nedenstående liste over mine favorithoteller i Thailand.

Som jeg vistnok har skrevet en gang eller to før, så har jeg på mine senere rejser prøvet at finde mindre og mere personlige overnatningssteder. Det er steder, der har en familiær atmosfære og som koster ingenting i forhold til de mere traditionelle hoteller og resorts.

Selvfølgelig er der også større hoteller, der giver en god og minderig oplevelse, men som regel er de dyrere, og der er ingen som helst grund til at betale ekstra for faciliteter, du alligevel ikke bruger. F.eks. spa, fitness eller konferencerum.

Udover den personlige atmosfære, så er det på mindre overnatningssteder også rigtig nemt at møde andre rejsende. Det er altid en fornøjelse at udveksle rejseerfaringer med ligesindede over en kop kaffe eller kold øl

Nå, nu til mine favorithoteller i Thailand. Jeg har prøvet at snævre det ind til de absolut bedste steder – læs med her.

1 My Chiang Mai Boutique Lodge – Chiang Mai

Vi starter med et supergodt hotel lige udenfor Chiang Mais gamle bydel. Her får vi topservice og bliver mødt af en utrolig venlighed. Selvom vi booker billigste værelsesstandard, så matcher det nemt det, vi har oplevet på langt dyrere hoteller.

På My Chiang Mai Boutique Lodge bor vi centralt til en rigtig god pris og har endda en glimrende morgenmad inkluderet. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com

My Chiang Mai Boutique Lodge – en kæmpe anbefaling herfra

2 Hill House – Koh Yao Noi

Det er vildt, at vi på Hill House kan bo i bedste bungalow for 240 kr. inkl morgenmad. Nej, der er ikke tv på værelset og badeværelset er lidt træt, men vi har køleskab, gratis wifi, en lækker seng og en kæmpe terrasse med fantastisk udsigt over Phang Nga-bugten.

Kommer du forbi skønne Koh Yao Noi, så er det her, du skal bo. Se værelsestyper og priser på booking.com.

Connie på terrassen

3 Bang Tao Beach Chalet – Phuket

Phuket synes at være domineret af kæmperesorts med alt i faciliteter, men her og der ligger små perler, der skiller sig markant ud. Et af de steder er Bang Tao Beach Chalet, der et mindre overnatningssted med et supervenligt personale.

Her bor vi i dejlige bungalows og har kun 100 meter til stranden. Et rigtig godt sted på Phuket, hvis du som os ikke er til store resorts. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com.

Indbydende pool på Bang Tao Beach Chalet

4 K Home Asok – Bangkok

Også K Home Asok er sådan et sted, hvor vi bor centralt på lækre værelser og tilmed får udsøgt service. Det er helt klart billigere at bo på hostel eller guesthouse, men dette overnatningssted i Sukhumvit booker vi til en rigtig god pris.

Og så er der de fuldt udstyrede værelser og de søde piger i receptionen, der gladeligt kommer med anbefalinger til spisesteder. Vi skal ikke glemme gammelfar (ejeren), der vimser rundt og sørger for at alle har det godt. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com.

Værelserne på K Home Asok er generelt store

5 Mook Montra Sea Front – Koh Mook

Endnu et sted, hvor man kommer hinanden ved og får en helt fantastisk service. I receptionen står Kat, der dagligt kommer forbi vores bungalow med frisk frugt, mens vi samtidig får en sludder.

Hun sørger også for transport og udflugter – bl.a. er vi med hendes ven ude at fange blæksprutter. På Mook Montra har vi af og til følelsen af at bo på homestay. Hytterne er enkelt, men pænt indrettet. Se værelsestyper og priser på booking.com.

Klassisk hytte på Mook Montra

6 Khao Lak Bay Front Resort – Khao Lak

At større hoteller også kan give en god oplevelse er Khao Lak Bayfront Resort et godt eksempel på. Hotellet ligger i det sydlige Khao Lak direkte ud til den bedste del af stranden. Her får vi rigtig god service og i forhold til andre lignende steder langs kysten, så er prisniveauet i orden.

Siden vores besøg på Khao Lak Bay Front Resort er hotellet dog blevet noget dyrere, men det er absolut stadig et topvalg i Khao Lak. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com.

En af de to pools på Khao Lak Bayfront

7 Elephant Hills Rainforest Camp

Har du ikke allerede prøvet at bo på Elephant Hills flåder i Cheow Lan-søen i Khao Sok Nationalpark, så sæt stedet på din bucket list. Her får du en unik oplevelse i naturskønne omgivelser med mulighed for at spotte gibbonaber.

At bo på flåder lyder primitivt, men der er tale om luksustelte med eget bad og toilet. Du kan deltage i flere aktiviteter – f.eks. vandreture i junglen eller hvad med at hoppe i din egen kajak for at udforske nationalparken? Se priser på Elephant Hill’s hjemmeside.

Luksustelte på flåderne i Rainforest Camp

8 Le Naview@phrasingh – Chiang Mai

Så skal vi igen til Chiang Mai, der er sådan en by, hvor prisniveauet er lavt og hotelstandarden høj. På Le Naview@phrasingh får vi topservice og et kæmpe deluxeværelse, der de fleste andre steder i verden ville koste tre gange så meget. Men nu er vi i Chiang Mai, hvor man bare får rigtig meget for pengene.

Intet synes at være til besvær for det supervenlige personale, der bare yder topservice. Som en bonus bor vi et stenkast fra Wat Phra Singh og det hektiske søndagsmarked. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com.

Gode værelser på Le Naview @phrasingh

9 Koh Kood Beach Resort – Koh Kood

Koh Kood er et at mine favoritsteder i Thailand. Vil du selv besøge den smukke ø med de enestående bountystrande, så vælg Koh Kood Beach Resort, der ikke bare har god indkvartering i forskellige prisklasser, men også er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil opleve paradisøen.

Hop på cyklen eller tag en kajaktur i det smukke øhav. Hotellet har topservice og en dejlig restaurant med en forrygende udsigt. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com.

Lækker swimmingpool med udsigt på Koh Kood Beach Resort

10 Wapi Resort – Koh Lipe

Vil du bo beach front på Koh Lipe, så se nærmere på Wapi Resort, der ligger direkte ud til Sunrise Beach. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper.

Bungalows i første række, dobbelthuse i anden række og det billigste alternativ, som er hytterne i haven, der ligger et stenkast fra den lækre strand. Uanset hvor du bor, så får du god service og har mulighed for at låne bl.a. kajak og snorkeludstyr. Se værelsestyper og priser på hotels.com eller booking.com.

På Wapi Resort kan du bo beach front direkte ud til den lækre strand

11 Lanjia Lodge

Lanjia Lodge har jeg vist skrevet om nogle gange her på siden. Et fantastisk sted i det nordligste Thailand, hvor du kommer væk fra de gængse turistruter, men samtidig bor under ordnede forhold.

Lanjia Lodge består af fire store huse med i alt 12 værelser, der ligger i en lahu-landsby med smuk udsigt til Mekong-floden og Laos. Du bliver serviceret af de lokale og kan tage med på udflugter eller bare spadsere gennem de små landsbyer, hvor lokallivet udspiller sig lige for øjnene af dig. Se pris på hotels.com eller booking.com.

Fantastisk udsigt fra terrassen på Lanjia Lodge

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her