Hjem Sverige Lord Nelson Hotel – bo godt i Gamla Stan

Lord Nelson Hotel – bo godt i Gamla Stan

Hotellet ligger perfekt i Stockholms gamle bydel tæt på alle seværdighederne

Lord Nelson ligger lige ud til gågaden Västerlånggatan

Location, location, location. Man kan næsten ikke bo mere centralt i Gamla Stan end på Lord Nelson Hotel. Beliggende på Västerlånggatan – bydelens gågade og turistmagnet – er hotellet et fremragende valg, hvis du vil bo tæt på nogle af Stockholms største seværdigheder.

Vi har to minutters gang til Stortorget med Nobelmuseet, og det tager kun et minut mere før vi står foran kongeslottet og Storkyrkan. God beliggenhed koster normalt mange penge, men et godt tilbud på Lord Nelsons mindste værelser passer nogenlunde vores budget.

Fra vi træder ind af døren til vi checker ud får vi rigtig god og smilende service fra receptionisterne. Pigen, der giver os nøglerne forbereder os på, at værelset ikke er så stort, men hun kan jo heller ikke vide, at vi i Hong Kong boede dobbelt så dyrt på et værelse, der var væsentligt mindre end det, vi træder ind på nu.

Vores værelse på Lord Nelson Hotel

Glimrende værelser og enkel morgenmad

Jo, vores værelse er lille, men vi kan i modsætning til i Hong Kong komme rundt om sengen og behøver ikke at stå ovenpå WC’et, når vi går i bad. Her er rent og pænt, og værelset har bl.a. tv, safetyboks, en god seng og gratis wifi, der er lynhurtigt. Til prisen har vi ikke noget at klage over, men en hylde eller et skab kunne vi nu godt have brugt.

Lord Nelson har fem værelsestyper, der alle er indrettet i det maritime look, som præger hele hotellet. F.eks. har vi flere koøjer som dekoration, og på væggen hænger billeder af bl.a. søslag, ligesom der er blevet plads til et større modelskib bag glas over sengen.

Vi har morgenmad inkluderet, som består af brød, pålæg, yoghurt og cornflakes. Der er te, kaffe og juice – drikkevarer, som også er til rådighed i løbet af dagen. Morgenmaden er enkel og ikke det helt store kulinariske sus, men vi får lidt i maven inden turen går ud i Stockholms gader.

Som nævnt har hotellet, der ligger i en smal bygning fra 1600-tallet, et maritimt look. Bengtsson-familien, der ejer Lord Nelson (og det nærliggende Lady Hamilton) har i årevis samlet på antikke genstande fra livet på havet, og de er udstillet overalt på hotellet. Samlingen er omfattende og virkelig spændende.

Overnatning i Stockholm er normalt ikke billig, men ser du et godt tilbud på Lord Neslon, så er det bare om at slå til. Vi havde i hvert fald et godt ophold.

Hotellet har et maritimt tema med Lord Nelson i spidsen

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her