Hjem Indonesien Gili Eco Villas – et paradis på Gili Trawangan

Gili Eco Villas – et paradis på Gili Trawangan

Forslag til, hvor du skal bo på Gili Trawangan

Lille Gili Trawangan har overraskende mange overnatningssteder, men kun få af dem giver dig så meget privatliv som Gili Eco Villas. Beliggende på den nordlige del af øen er hotellet en oase af fred og ro.

Gili Eco Villas har 19 værelser/bungalows, der ligger i en stor have. Her er god plads mellem husene, og indenfor kan der nemt bo en stor familie. Værelset har en glimrende seng med myggenet og udendørs badeværelse. Det helt store hit er dog loungeområdet på den skønne terrasse, der har hængekøje og en stor seng med plads til os begge.

Vores bungalow har aircondition og gratis wifi, der fungerer glimrende. Gratis vand ad libitum er tiltrængt i den kvælende hede, og det er som om at luften står stille omkring vores lille hus bagerst på området.

God dobbeltseng

God beliggenhed

Gili Eco Villas ligger som nævnt på den nordlige del øen og kun den smalle sti af sand adskiller hotellet fra det blå hav. Desværre er der begrænsede bademuligheder pga. de temmelig skarpe koraller helt inde ved kysten.

Hotellet har liggestole og en lille restaurant på stranden, hvor du kan spise din morgenmad, men der serveres også frokost og aftensmad. Maden er gennemsnitlig, og det er faktisk det eneste dårlige, der er at sige om stedet.

Der er 15-20 minutters gang fra Gili Eco Villas til centrum. Man går langs kysten, men du kan også vælge at tage en cidomo (hestevogn). Priserne er temmelig høje, og selvom der de senere år har været fokus på hestenes forhold, så er der stadig mange turister, som mener, at cidomoerne er no go.

Udendørs badeværelse

Gili Eco Villas – et sted du ikke vil hjem fra

Hotellet er helt perfekt til afslapning i solen. Der er god plads på stranden, men Gili Eco Villas har også en lækker pool, hvor du ikke behøver at kæmpe om en solseng. Der udleveres en slags sarong til brug ved pool og strand.

Hotellets navn er selvfølgelig ikke helt tilfældigt. Gili Eco Villas bruger bl.a. sol- og vindenergi til fremstilling af strøm, har affaldssortering og anlæg til spildevand. Stedet har desuden modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat i både 2012, 2013, 2014 og 2015.

Gili Eco Villas er et sted, som er svært at forlade. Det er et ægte paradis, der vil være et godt valg til både par og børnefamilier. Personalet er yderst hjælpsomme, og vi havde sommetider følelsen af at bo privat. De skønne bungalows skal have den største anbefaling herfra.

Hængekøje på terrassen
Loungeseng på terrassen
Strand ved hotellet
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Forrige artikelNår maden er hot
Næste artikelEn dag ved Soumenlinna
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her