Hjem Rejseliv Sjovt, lærerigt og inspirerende – 8 rejserelaterede forslag til din hjemmetid

Sjovt, lærerigt og inspirerende – 8 rejserelaterede forslag til din hjemmetid

Fordriv Coronatiden med bl.a. kurser, inspiration og rejsehistorier

Danmark er stille og roligt ved at åbne op igen. Vi kan dog stadig ikke rejse og mange mennesker holder sig indendørs, hvor tiden kan føles lang. Men der er heldigvis masser af underholdning på internettet – se f.eks. disse otte rejserelaterede forslag, der både er sjove, lærerige og inspirerende.

The World at Home

Get Your Guide har lanceret siden The World at Home, hvor touroperatører og kursusudbydere tager dig med til nogle af de steder, du ikke kan opleve lige nu.

Du kan bl.a. tage med på en virtuel tur til Vatikanet, deltage i et online madlavningskursus direkte fra Rom og lære at male af en balinesisk kunstner, der sender live direkte hjem i stuen. Alle ture og kurser bliver løbende lagt på Get Your Guides YouTube-kanal.

Når stewardessen arbejder hjemmefra

Stewardessen Kristen Gillet har sammen med hendes mand, komikeren Wes Barker, lavet en sjov video om, hvordan hun arbejder hjemmefra. Se videoen her:

Fotokursus

Nikons fotokursus er spændende og lærerigt. Det hjælper selvfølgelig, hvis du har et Nikon-kamera, men der er rigtig mange tips og tricks til alle mulige slags billeder uanset hvilket kamera, du bruger. Kurset er på engelsk, men du kan også finde gode fif på dansk på f.eks. digitalfoto.dk.

Rejser og fremtiden

Kommer vi nogensinde ud at rejse igen? Og hvis vi gør, hvordan vil vi så rejse, når Coronakrisen er slut? Det har der været utallige bud på, men kun få på dansk. Et af de bedste er denne artikel fra Berlingske.

Se den tomme Københavns Lufthavn

“Et trist og sørgeligt syn”. Sådan lyder flere af kommentarerne til videoen fra Airborne, der viser den næsten tomme Købehavns Lufthavn i marts. Du kan også se det imponerende Airbus A380 fra Emirates lette. Flyselskabet var et af de eneste, der på det tidspunkt stadig fløj på København. Se videoen her:

Airbnb Experiences

Som Get Your Guides The World at Home er Airbnbs Online Experiences også oplevelser og kurser, du kan tage med på hjemmefra. Udvalget er dog væsentlig større, men til gengæld er det ikke gratis.

Med Airbnb Online Experiences kan du bl.a. komme på vinskole, lære at lave tapas og deltage i et meditationskursus med en buddhistmunk. Udvalget skifter løbende – se mere her.

10 sjove rejsehistorier

Rough Guides har samlet 10 sjove rejsehistorier fra hele verden. Du kan bl.a. læse om manden, der skiftede navn for at slippe for at betale ændringsgebyr på flybilletten, og de fodboldfans, som endte et helt andet sted end de havde tænkt sig. Find historierne her.

Drøm dig væk

Verden ser stadig godt ud. En kort video fra Momondo minder os alle om, hvad vi går glip af i disse Coronatider. Fremmedartet kultur, de smukkeste naturoplevelser og ikke mindst mødet med andre mennesker. Se videoen her:

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her