Hjem Indonesien Nusa Lembongan & Hai Tide Beach Resort

Nusa Lembongan & Hai Tide Beach Resort

+ praktisk information til dit besøg på Hai Tide Beach Resort

Udsigten kan ikke være smukkere. Fra vores lille bungalow kan jeg se ned på den hvide sandstrand, der ligger 10 meter væk. I tre dage har jeg ikke foretaget mig andet end at bade, snorkle og filosofere over livet.

Vi er på den lille ø Nusa Lembongan, hvor der ikke er nogen som helst grund til at lægge planer for i morgen. Jeg skal bade, snorkle og filosofere over livet.

Passagererne på den store katamaran hænger ud over rælingen. Alle brækker sig. Også mig, der forgæves forsøger at vugge fra side til side i samme takt som det store skib. I salonen står et band og spiller rockmusik som om intet er hændt. Ingen hører efter så længe de enorme bølger hærger Lombokstrædet, der i den grad lever op til sit rygte.

Fra storslåede templer og farverige religiøse optog til enestående natur. Masser af god mad og et indblik i en kultur så fjern fra vores egen. Oplevelserne på Bali har været mange, og hvor ellers skal vi fordøje de dybe indtryk end på en skøn tropeø.

Det er på vej med selskabet Bali Hai Cruises katamaran til Lombok, at søsygen for alvor sætter ind. Ifølge lokale er Lombokstrædet meget dybt, og det giver disse lange og dybe bølger, der slår alle andre end besætningen ud. Og så er der jo det her rockband, der ikke holder op med at spille før vi kaster anker i en lille bugt ved Nusa Lembongan.

Udsigten fra vores hytte

Hai Tide Beach Resort

Vi er kun få, der går i land på Nusa Lembongan. Heldigvis, for det er netop for at komme lidt væk fra turisthurlumhejet på Bali, at vi søger mod roligere områder. Og sådan er Hai Tide Beach Resort, men vi slipper dog ikke civilisationen helt. Vores såkaldte Bali Hut på har godt nok ikke aircondition eller eget bad, men vi finder det alligevel luksuriøst.

Vores bungalow ligger i forreste række til en fin 300 meter lang sandstrand, som vi næsten har for os selv. Et amerikansk par og en håndfuld svenske piger er de eneste, der holder os med selskab, og havde vi et ønske om at komme lidt væk, så er det absolut blevet opfyldt.

Her er ingen påtrængende sælgere, taxachauffører eller larmende barer. Jo, der findes absolut billigere overnatningssteder på Nusa Lembongan, men som lidt forkælelse er vores bungalows perfekte. Godt nok er de lidt mørke, men det er rustikt og en slags enkel luksus.

Gode tider går ofte alt for hurtigt. Det gør vores ophold på Nusa Lembongan i hvert fald. Vi har nogle dejlige dage på Hai Tide Beach Resort, der er et glimrende sted til lidt afslapning uden helt at give afkald på civilisationens trygge rammer.

Vi siger farvel til barfodslivet, de smukke solnedgange og vores gode bungalow på stranden. Vi er på vej tilbage til Bali, og jeg håber blot, at Lombokstrædet vil vise sig fra sin bedste side i dag.

Har du fået lyst til selv at besøge Hai Tide Beach Resort, så kan du finde praktisk information under billedet.
nusa lembongan
Strandhygge ved Bali Hai Huts

Praktisk information til dit besøg på Hai Tide Beach Resort

Hai Tide Beach Resort er ejet af Bali Hai Cruises, der er en større touroperatør, som bl.a. tilbyder udflugter til Nusa Penida og Nusa Lembongan.

Du kan booke Hai Tide Beach Resort og kombinere med de forskellige udflugter. Resortet tilbyder også aktiviteter som f.eks. kajak, dykning og mountainbike.

Hai Tide Beach Resort har flere værelsestyper:
• Lumbung (bali hytte), der kan ligge på stranden eller i haven – fås også i en familieudgave.
• 2-værelses villa med privat swimmingpool

Uanset hvor på resortet, du booker værelse, så er der ikke mange meter til stranden.

Da vi var forbi Hai Tide Beach Resort var der som nævnt kun få turister, men jeg fornemmer, at der er travlt i højsæsonen. Stedet har to restauranter og fungerer også som beach club for endagsturister fra Bali.

Book direkte hos Bali Hai eller på f.eks. hotels.com. Du bliver hentet på dit hotel og sat af samme sted når dit ophold er slut.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her