Hjem Malaysia Chulia Mansion – perfekt hotel til dit ophold i George Town

Chulia Mansion – perfekt hotel til dit ophold i George Town

Forslag til, hvor du skal bo i Georgetown

Der er kun et sted at bo i George Town: på eller omkring Chulia Street, der synes at være centrum for yngre turister på egen hånd. Selvom vi måske ikke er helt unge længere, så er det også her, vi har booket et værelse for at være så tæt på byens bedste spisesteder og det hyggelige aftenliv som muligt.

Valget falder på Chulia Mansion, og det kommer vi ikke til at fortryde. Opholdet begynder dog lidt mærkværdigt med de to meget unge mennesker i receptionen, der kun taler få gloser engelsk og fuldstændig mangler det servicegen, der er helt nødvendigt i denne branche.

Vi har svært ved at tjekke ind, da en lidt ældre pige kommer de to receptionister til undsætning. Hun er smilende, har helt styr på procedurerne og taler glimrende engelsk. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at hun opgraderer os til et deluxeværelse.

Vores deluxeværelse

Nyt hotel med gode værelser

Chulia Mansion er helt nybygget og har 49 værelser fordelt på fem etager. Du kan vælge mellem seks værelsestyper – fra standardværelse til deluxeværelse.

Vores værelse virker lidt fugtigt og indelukket, men et klik på airconditioningen klare hurtigt problemet. Deleuxeværelset er rummeligt og moderne indrettet. Vi har køleskab, safetyboks, gratis wifi, der fungerer fint, og tv med satellitkanaler. Kort sagt alt hvad vi skal bruge og mere til.

Vi har inkluderet morgenmad, der er rigtig god. Det er buffet med et fint udvalg af brød, ost, frugt, pålæg og varme retter. Og naturligvis kan du få lavet æggeretter efter ønske.

Chulia Mansion har en hyggelig tagterrasse, som desværre er under renovering, da vi besøger hotellet. Her er der gratis drinks mellem klokken 15 og 18 – en service, der er rykket ned i morgenmadsrestauranten.

Hygge i jacuzzien på tagterrassen

Til gengæld er den indbydende jacuzzi åben. Her tilbringer vi flere eftermiddage – et perfekt sted at slappe af efter en dags oplevelser og sightseeing.

Vi bor rigtig godt på Chulia Mansion, der har en perfekt beliggenhed. Blot 50 meter fra hotellet ligger caféer og spisesteder på stribe. Og så er det også her, at en af byens mange hawkercentre slår dørene op med primitive gadekøkkener, der serverer god og billig mad.

Det starter lidt bøvlet, men ender godt. Chulia Mansion er moderne og lækkert og et fund til pengene – vi betaler kun kr. 220,- pr. nat inkl. morgenmad, gratis wifi og drinks mellem kl 15 og 18. Jo, det er billigt at rejse i Malaysia og på Chulia Mansion får du virkelig noget for pengene.

Læs mere om George Town og få forslag til tre gode steder at spise i byen.

Vores deluxeværelse
Badeværelset
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikelDurbar Square
Næste artikelLopburi Guide
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her