Hjem Indonesien Sri Ratih Cottages – skønt hotel i Ubud

Sri Ratih Cottages – skønt hotel i Ubud

Forslag til, hvor du skal bo i Ubud

sri ratih cottage

Hvor skal vi dog bo? Jeg elsker mindre hoteller med en personlig atmosfære, men i Ubud er det også vigtigt at bo tæt på byen og alligevel så langt fra, at vi slipper for trafikstøj.

Jeg surfer og sammenligner overnatningssteder i en uendelighed, men på en eller anden måde ender jeg hver gang samme sted: Sri Ratih Cottage. Vi booker det lille hotel i udkanten af Ubud, og det skal vise sig at være et perfekt valg.

Skønne værelser i frodige omgivelser

“Velkommen til Sri Ratih Cottage. Det er med stor fornøjelse, at vi opgraderer jer til en suite”, siger den venlige mand i receptionen. Det siger man jo ikke nej til og efter en forfriskende drink og et par afkølede klude til hovedet, har vi i den grad tjekket ind på det indbydende hotel, der ligger 15 minutters gang fra Ubuds centrum.

Sri Ratih Cottage består af tre bygninger i to etager og i alt 29 værelser, der alle ligger rundt om en dejlig swimmingpool med solsenge og store puder. Omgivelserne byder på en lille have og masser af vegetation, der er med til at give lidt privatliv.

Vores suite ligger på 1. sal; et dejligt stort værelse med alt hvad vi har brug for. Køleskab, aircondition og den bredeste seng jeg nogensinde har set. Det bedste er dog det store åbne badeværelse med jacuzzi. Det er smagfuldt udført, og det er lige før, at vi får lyst til at tilbringe en del af ferien her.

Værelset er rent og har også safetybox, te/kaffe og gratis wifi, der fungerer upåklageligt.  Til suiten hører desuden en stor møbleret terrasse.

sri ratih cottage
Vores meget brede seng

Topservice og god mad

Vi har morgenmad inkluderet. Det er ikke buffet som mange andre steder, men et udvalg af faste menuer; vi kan bl.a. vælge continental, asiatisk, egg benedict og vegetar, der bliver lavet ved bestilling og serveret med te, kaffe samt friskpresset juice.

Portionerne er rigelige og ingen af dem skuffede. Vi kan vælge at sidde ved det åbne køkken med udsigt til en lille fiskedam eller i selve restauranten, hvor der også er mulighed for at sidde udendørs.

Personalet på Sri Ratih Cottage er yderst hjælpsomme og servicemindede. Uanset om det er de ansatte i restauranten, receptionen eller rengøringen, så bliver vi mødt ned smil og intet problem synes at være for stort.

Hotellet har vaskeservice, shuttlebus til byen fire gange om dagen, og så kan man være behjælpelige med udflugter og transfer til lufthavnen. Til Sri Ratih Cottage hører også et lille spa- og wellnessområde, der ligger med smuk udsigt til de omkringliggende rismarker.

Det dejlige hotel i udkanten af Ubud skal have den største anbefaling herfra. Billigste værelsestype (superior) koster kun ca. 450 kr. pr. nat med morgenmad og gratis wifi inkluderet, og det må siges at være et fund til pengene.

Det enorme badeværelse med jacuzzi
Vores terrasse og udsigten derfra
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Forrige artikelSommer i Helsinki
Næste artikelKrua Apsorn – Bangkoks berømte spisested
Avatar photo
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 49 lande og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her