Hjem Irland Holiday Inn Express Dublin City Centre – godt hotel i Dublin

Holiday Inn Express Dublin City Centre – godt hotel i Dublin

Forslag til, hvor du skal bo i Dublin

Hotelkæden Holiday Inn har et lidt blakket ry i USA og Canada, men i resten af verden er der tale om velfungerende og funktionelle hoteller, der ofte kan bookes til en rimelig pris.

Det gælder især hotellerne mærket Express, som er henvendt til de, der har fokus på det at have et sted at sove fremfor service og faciliteter.

Holiday Inn Express City Centre i Dublin er et fint eksempel på det. Jeg får dog rigtig god service og et superlækkert værelse. På en eller anden måde har jeg følelsen af, at jeg får præcis, hvad jeg betaler for.

Hotellet har en håndfuld værelsestyper – de er alle benævnt standardværelse, men har senge og størrelse til forskel. Jeg har booket et dobbeltværelse, der ligesom resten af hotellet er nyt og moderne. På værelset har jeg bl.a. tv, pengeskab, aircondition, mulighed for at lave te/kaffe og hurtigt gratis wifi.

På Holiday Inns expresshoteller er der som regel morgenmad inkluderet. Den er dog skuffende. Man kan roligt kalde den basic – i hvert fald er udvalget ret begrænset. Der er bacon, pølser, røræg og baked beans, men også yoghurt, brød og croissanter. Af drikkevarer kan du vælge mellem te, kaffe og to slags juice.

Holiday Inn City Centre ligger centralt i Dublin på O’Connell Street. Restauranterne ligger lige udenfor døren, og der er ca. 300 m til shoppinggaderne Henry Street og North Earl Street. Temple Bar og Trinity College ligger 1,3 km væk.

Alt i alt er hotellet et glimrende valg. Personligt behøver jeg ikke mere end et rent og funktionelt værelse, og det får jeg på Holiday Inn City Centre. Booker du hotellet, så husk adapter. De sælges dog i reception til glemsomme turister som mig selv.

Sengen på mit værelse var rigtig god
TV og arbejdshjørne
Lækkert badeværelse med masser af varmt vand i bruseren
Anmeldelse
Værelse
Service
Beliggenhed
Mad & drikke
Værdi for pengene
Wifi
Forrige artikel6 gode ølbarer i København
Næste artikelBesøg ved East Side Gallery i Berlin
Siden jeg som barn besøgte Spanien i 1980, har jeg været bidt af at rejse. At jeg også elsker at skrive om det har resulteret i denne hjemmeside, der med sin opstart i 1996 er en af Danmarks ældste rejsesites. Siden min tur til Spanien har jeg besøgt 48 lande og territorier og været mere end fire år på farten.

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her