Hjem Tyskland Boutique 020 – fint hotel centralt i Hamborg

Boutique 020 – fint hotel centralt i Hamborg

Forslag til, hvor du skal bo i Hamborg

To minutters gang fra Hamborgs hovedbanegård ligger Boutique 020 Hamburg City, der er et moderne hotel med rigtig gode værelser.

Overnatning i Hamborg er generelt dyrt, og selvom prisen på Boutique 020 er lige i overkanten, så er der ikke andre steder, der har enkeltværelser og som matcher prisen.

Jeg bliver sendt op på 6. etage, hvor jeg for enden af gangen finder mit værelse. Og sikke en overraskelse. Enkeltværelser kan ofte være temmelig små, men her er der fin plads.

Endnu større er overraskelsen, da jeg kommer ud på badeværelset, der er enormt og dejlig lyst. Både her og på værelset er alt nyt og moderne.

Det nyrenoverede hotel har 64 værelser fordelt på tre værelsestyper. På mit enkeltværelse har jeg pengeskab, en god seng, gratis wifi (der fungerer fint) og et enormt fladskærmstv med internationale kanaler.

Mit værelse er moderne indrettet

Boutique 020 Hamburg City tilbyder en glimrende morgenmadsbuffet med bl.a. te, kaffe, juice, brød, pålæg, marmelade og flere forskellige slags yoghurt. Med tanke på det forholdsvis lave prisniveau på de tyske restauranter, så er 12.99 € for buffeten for dyrt.

Hotellet er med i en kæde, der har flere overnatningssteder i samme område og i andre byer i Tyskland. Som nævnt ligger Boutique 020 ved hovedbanegården, men der er også kun fem minutters gang til f.eks. Spitstaler Straße – den populære gågade, der er indgangen til Altstadt.

Hotellet ligger også tæt på Alstersøen, ca. 20 minutters gang fra Speicherstadt og et stenkast fra den hippe bydel St. Georg, der har en lang række barer og spisesteder.

Boutique 020 Hamburg City kan bestemt anbefales. Personalet er venligt, beliggenheden i top og så er værelserne lyse og moderne. Det er forholdsvis dyrt at overnatte i Hamborg, men Boutique 020 er til at betale.

Badeværelset var stort og rummeligt
Mit enkeltværelse – moderne og bekvemt
Hotellets restaurant, hvor morgenmaden bliver serveret

Svar på indlæg

Please enter your comment!
Skriv venligst dit navn her